Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

неделя, 24 октомври 2010 г.

Правото на Теди Бургазлиева да представлява България на "Мис Свят" й беше отнето

Миската избяга от клюките в Ел Ей



Теди Бургазлиева бе коронясана за първа красавица на Българияпрез 2002 г.
Много хора се включиха в кръводарителската кампания за Яна Бургазлиева, защото са фенове на сестра й Теди. Хубавицата стана знаменитост, след като спечели титлата "Мис България 2002".
Веднага след конкурса обаче избухна скандал. Правото на Теди да представлява България на "Мис Свят" й беше отнето. Причината - разголени снимки в мъжко списание. Вярно е, бяха естетски и нищо особено не се виждаше на тях, но регламентът го забраняваше. След това Теди се омъжи за сина на футболната легенда на ЦСКА Стойчо Младенов - Александър, с когото живя 4 години. Много пъти забременяваха Теди и затова тя отвръщаше с усмивка, че според слуховете би трябвало по 13 месеца в годината да е бременна. Не съм бременна и нямам дете, каза тя и това лято, когато си бе у дома. Иначе живее в Ел Ей и се занимава с дизайн. Първата си колекция от дрехи нарече Hollywood dreams. Това лято Теди пак намери любовта - Мартин Мартинов, "Мистър България 2009". Двамата се познават отдавна, пишели си редовно, но съдбата решила да ги срещне именно тази ваканция, у дома, на морето.
Красавицата трябваше също да държи изпит за брокер в Ню Йорк и да започне работа в една от най-големите компании там.

стандарт / Yellow Bg

Още:

Сестрата на Мис България 2002 г. Теди Бургазлиева - Яна Бургазлиева е починала

Яна Бургазлиева загуби битката със смъртта, погребението е утре24 октомври 2010София,БългарияСестрата на Мис България 2002 г. Теди Бургазлиева - Яна Бургазлиева е починала вчера следобед в 17. 55 в МБАЛ "Св. Анна" във Варна, съобщиха близките й."От цялото си сърце благодарим на всички, които се опитаха да помогнат на Яна и на тези, които...

Няма коментари: