Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

събота, 16 октомври 2010 г.

П.а.ч.а.в.р.и,набедени за юристки !

Развратни юристки правят разюздан секс с рецидивисти

Публикувано от Севдалина Манолова на 16 октомври 2010



Юристки мърсуват без да се притесняват от нищо и никого

Красиви и развратни юристки често мърсуват с рецидивисти, оставяйки на втори план делата, които се водят срещу бандитите. Те са освободени от всякакви задръжки и често показват разюздано поведение. Перверзиите, на които са станали свидетели много хора, не са никак малко, но ние от Razkritia.com ще се спрем само на три случая.
1. Соня Алексиева и Пеньо Мангъров – любов демонична, любов баладична…
Двамата започват да консумират любовта си веднага след

Соня Алексиева топли леглото на наемен убиец (Сн. в. "Труд")

като се запознават. Той е наемен убиец, а тя – красива адвокатка от популярен софийски род на юристи. Въпреки строгата си професия обаче, тя се влюбва в най-неподходящия човек и често отива при любимия си на секс свиждане. Мангъров е съден за 2 поръчкови убийства, но през 2007 година, пленен от демоничната красота на своята любима, успява да я „подлъже“ и двамата сключват брак в пандиза. Това е истинска приказка, която доказва, че любовта не признава граници и… решетки. Но чувствата им бързо „изветряват“ и в момента бандитът стяга сватба с щерката на циганския бос Ицо Папата – Таня Върбанова.

Радост Караиванова се забърква с бандит

2. Радост Караиванова и Илиян Версов – секс, наркотици и порно

Юристката Радост Караиванова също е поканила в леглото си бандит. Красивата дългокрака адвокатка, когато била дознателка, е имала интимни отношения с наркодилъра Илиян Версов. Двамата са пазели своята връзка в тайна дълго време, но истината излиза наяве, след като ченгетата обискират дома на разбойника. Те се натъкват на порно видео, в което герои са именно влюбените. По-късно Радост признава за своята връзка и се прощава с престижната си работа в МВР. Освен своята половинка, тя защитава и бандитите Пеньо Мангъров и широко популярните братя Галеви.

3. Първолета Никова и Рангел Стойчев – любов, здрав секс и…шоколадови бонбони

Първолета Никова е известна прокурорка и „забива“ бургаския бандит

Първолета Никова топли леглото на измамника Рангел Стойчев

Рангел Стойчев. Любовта им продължава доста дълго време, като човекът, който съобщава на полицаите за връзката им, е Красьо Черния. Прокурорката работи именно по делото срещу „черничкия“ измамник, който е укрил данъци в размер на близо 100 хил. лева. Ченгетата слагат белезниците на Стойчев в дома на Никова, но хитрата служителка на държавното обвинение натъпква в устата на любимия си кутия шоколадови бонбони. Оказва се, че той страда от диабет и след няколко часа след ареста получава криза, благодарение на което е освободен.

http://www.razkritia.com / Yellow Bg

Няма коментари: