Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

понеделник, 17 януари 2011 г.

Американска кабаретна комедиантка свири с ...оная си работа


Американска кабаретна комедиантка свири с ...оная си работа

Ейми Джи (Amy G) е артистичния псевдоним на американската кабаретна комедиантка Ейми Гордън (Amy Gordon). Тя е неподправен талант, а мнозина смятат, че прави революция в кабаретната клоунада, като пленява публиката с комбинация от елегантност, ексцентричност и уникално лично присъствие.

Ейми има диплома по театрално изкуство от Вашингтонския университет, макар че излиза на сцената от най-ранна детска възраст, благодарение на своя дядо. Завършила е специалност "театър” и е учила клоунадата от някои от най-великите артисти в кабаретно-вариететния жанр, като Кени Раскин, Дейвид Шинър, Филип Гаулиър, и ексцентричния Авнер.

New York Post я определя като ”комедийна актриса на големите изненади".

Милиони зрители са се наслаждавали на нейните умения по телевизията, киното и многобройните кабарета в Ню Йорк и цялата страна. Тя е гастролирала над 600 пъти в 22 държави с различни шоу програми.

Самата Ейми споделя, че черпи вдъхновение за завладяващите си изпълниния от някои от най-големите кабаретни артисти на Америка, като Лусил Балл, Карол Бърнет, Лайза Минели, Джули Андрюс и дори от „Мъпет шоу”.

Наред с много оригиналните си интерпретации на редица класически произведения във вариететния жанр тя има и някои доста странни и ексцантрични хрумвания.

Предлагаме ви да видите едно от най-необичайните й изпълнения, където Ейми Джи показва своя много специален и секси талант изпълнявайки „America the Beautiful” със свалени бикини…

Yellow Bg



Amy G


Uploaded by timesbg. - Music videos, artist interviews, concerts and more.

Няма коментари: