Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

неделя, 10 октомври 2010 г.

Ники Дойнов от нова телевизия в нова гей афера

В изключително неловка и деликатна ситуация е поставен водещия на информационната емисия "Календар" по Нова тв Николай Дойнов.

От няколко месеца новинарят е принуден да парира с вещина сексуалните атаки на колегата си Даниел Д. - Графинята.

Както се досещаш,читателю,Графинята е с особена сексуална ориентация.И за беда или радост на Ники Дойнов е спрял погледа си точно върху него.Даниел работи като пиар на нова елевизия и се води нещо като началник на всички журналисти в телевизията.Всеки,който има договор с "нова",е длъжен да съгласува медийните си изяви именно с Графинята.

"Даниел е лудо влюбен в Ники Дойнов и се скъсва да му досажда..Виси с часове в нюзрума.Ники не може да го понася (може би,защото доста добре понася Юки от бтв) и е единственият,който не желае да бъде масажиран от Графинята",разказват през смях репортери от нова тв.

Даниел Д. възпитаник на инак консервативната БТА,бе намърдан с връзки в нова тв от програмния директор Олга Лозанова.Сред журналистите се мълви,че Графинята получил поста си благодарение на "златните" си ръце - той умеел да прави невероятни масажи с уста и дупе.С вещина напипвал всички невралгични точки по гърбовете и на жени,и на мъже.

На Даниел дължи телевизионната си кариера и Мон Дьо.Преди време Графинята вреди светския хроникьор в сутрешния блок на нова тв при другия хомосексуалист - Милен Цветков.Гей двойката Графинята - Мон Дьо,а защо не и тройка с Милен Цветков отдавна е вече разтурена,и то заради Ники Дойнов.

"Даниел се влюби в Ники Дойнов и оттогава не ще и да чуе за друг мъж",хихикат из коридорите на "нова" журналистите.

За щастие на Дойнов отскоро Графинята има нова приятелка - Ели Гигова.сега с нея си плетат интриги и обсъждат новите колекции на "Ерме".

Вестник "Уикенд",9 - 18 октомври 2010 г.

Още:
Юксел Кадриев от bTV в гореща гей афера с Ники Дойнов от Nova TV!

Милен Цветков - мъжка проститутка и златотърсачка !


Милен Цветков - мъжка проститутка и златотърсачка !

Милен Цветков - мъжка проститутка и златотърсачка !

МЦ

МИЛЕН ЦВЕТКОВ - ГЕЙ ?

МИЛЕН ЦВЕТКОВ - ГЕЙ ?

Няма коментари: