Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

четвъртък, 21 октомври 2010 г.

Българка с псевдонима Никита проби в порно индустрията

Българка се снима при Pierre Woodman.





Любовница на Маргина стана порно звезда

21 октомври 2010

София, България

21-годишната пазарджиклийка Виктория Радина се люби на екран под псевдонима Никита България

Любовница на Големия Маргин направи пробив в порно индустрията. Тъмнокосата Виктория Радина е откритие на известния френски режисьор на сексфилми Пиер Удман и досега се е снимала в четири негови филма, пише столичен седмичник.

На екран брюнетката се подвизава с псевдонима Никита България. Виктория е на 21 г. и е от Пазарджик. Преди да се посвети на седмото изкуство, е била манекенка на "Визаж". В моделския си период девойката станала интимна с Красимир Маринов и хлътнала здраво по него. Пред свои познати дори разказвала, че искала да му роди дете.

Дали госпожица Радина продължава да поддържа връзка с Големия Маргин, седмичникът не се наема да твърди. Факт е обаче, че сексфурията е точно от типа жени, каквито харесва сикаджийският бос. Съществува дори известна визуална прилика между Виктория и Евгения Калканджиева. Навремето шефката на "Визаж" също бе спрягана за интимна с родения в Смолян гангстер.

Артистичният псевдоним на Виктория Радина едва ли е нейна идея. По-вероятно е това име да е било наложено от брюнетката от режисьора и неин откривател Пиер Удман. Навярно той е и човекът, който я е посъветвал да остави детеродния си орган буйно обрасъл с косми. Може би смята, че по този начин пазарджиклийката ще се наложи по-бързо в бранша. Окосмяване като нейното лесно се запомня и трудно се забравя от феновете.

3 от порно сцените, които е заснела додега Виктория, са с традиционни хард изпълнения. Четвъртата е садо-мазо. В нея идеално обезкосмената чехкиня Славина е принудена да прави орална любов на нашенката. Обслужвайки с език България, сънародничката на Вацлав Хавел няма начин да не се е чувствала така, сякаш се целува уста в уста с Фидел Кастро. Или с Карл Маркс. По сексфорумите се коментира, че Виктория Радина е голяма слабост на Пиер Удман. Двамата се запознали преди време на еротичния фест в столичната зала "Универсиада". Манекенката посетила изложението като зрителка, а щом я зърнал пред павилиона си, французинът веднага оценил потенциала й.

Удман атакувал пазарджиклийката с обещание за шеметна кариера в порното и стройната девойка налапала офертата в буквален и преносен смисъл.

Че покрай новата си работа Виктория си живее добре, си личи от страницата й във "Фейсбук". От публикуваните там снимки се вижда как хубавицата се храни в баровски ресторант в Сен Тропе, купонясва с Парис Хилтън...Пак от страницата в социалната мрежа разбираме, че госпожица Радина вече е сгодена. За кого - не е ясно. Едва ли обаче за някой пазарджиклия...

иаб / Yellow Bg

Няма коментари: