Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

сряда, 13 октомври 2010 г.

Калина Илиева - проститутка ?

Калина Илиева била проститутка в ЮАР?

Публикувано от Каролина Церовска

12 октомври 2010

Калина-Илиева-проститутка

Калина Илиева си падала по купоните

След като скандалната шефка на фонд “Земеделие” Калина Илиева бе уволнена, заради лъжите около бременността си, плъзнаха поредица от слухове и версии в медиите. Според последната, Калина Илиева е предоставила изцяло фалшива информация за себе си в автобиографията при кандидатстване за поста във фонд „Земеделие”, пише blitz.bg.

По-шокиращ обаче е друг слух, който се появи в коментарите към публикацията на сайта. Анонимен потребител твърди, че Илиева е била стриптийзьорка и проститутка в ЮАР в периода 2004 – 2005 година. Освен това, той сипе и един куп злобни епитети по адрес на бившата шефка на Калина Илиева, които няма да цитираме.
Земеделие

Карикатурата е на в. "Сега"

Подобен коментар, хвърлен така свободно в интернет пространството, не може да се счита за „достоверен източник на информация”, макар че често точно анонимките са най-верни. Ние от Razkritia.com в никакъв случай не приемаме думите на интернет потребителя за чиста монета, но както и други форумци са коментирали, „от тази жена може вече всичко да се очаква”.

Факт е, че тя е предала фалшива биография и е излъгала за образованието си. Оказа се, че Калина Илиева не е завършила Берлинския институт, там никой не я познава, а специалността, която е обявила в CV-то си, не съществува. Изпод измамата, че е тежко болна, докато всъщност Илиева е била бременна, изскочиха още десетки лъжи. Изведнъж се оказа, че никой не знае нищо за 30-годишната вече бивша шефка на фонд „Земеделие”. „След като е излъгала за всичко, нищо чудно и наистина да е проституирала в ЮАР”, коментират запознати.
Найденов-Калина

А защо министър Найденов не е реагирал на некомпетентността й

Междувременно в интернет пространството се появи и клип (гледайте видеото по-долу), който уличава Калина Илиева в тотална некомпетентност по въпросите на земеделието. Видеото скандализира обществото и хората недоумяват как е възможно да назначат за директор толкова неосведомен и неспособен човек. „По всичко личи, че Илиева няма нужната квалификация, сега пък ще я изкарат и проститутка?!”, възмутени са форумци.

Според в. „ШОУ”, ако бъде доказано, че Калина Илиева не е имала нужното образование за заеманата длъжност, всички документи, които е подписвала, ще се окажат невалидни, а Европейския съюз няма да признае плащанията.

http://www.razkritia.com / Yellow Bg

Няма коментари: