Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

петък, 11 септември 2009 г.

Психологът Иван Игов: Шоуто „Цената на истината“ е постановка !

Психологът Иван Игов: Шоуто „Цената на истината“ е постановка !

от gonzo

Публикувано на 11 сеп 2009 в 6:02pm

tsenata_na_istinataПсихологът и координатор на проекта “Училище без насилие“ Иван Игов взе отношение по стартиралото шоу „Цената на истината“ по Нова тв.

Според него там се показват неща, които се правят в консултативните кабинети на специалистите. „“Цената на истината” е шоу от тип семейна терапия. Наистина, сеансите протичат точно по този начин, като идеята е след това да се начертае някакъв път за излизане от кризата, за оправяне на отношенията. orig_190169_bg

Този процес е позитивен в консултативната практика, а в това шоу нищо позитивно няма – просто се вадят тези неща без да се търси каквото и да е било решение.“, смята Игов. Той не вижда причина хора подложени на такъв натиск да останат в едно такова шоу. „Дори и многото пари не оправдават според мен участието в подобно риалити. Но като цяло за мен тази история е подставена. Сигурно си спомняте какво се случи с “Окна” в Русия – там беше 100 процента постановка и го свалиха от ефир. За българското шоу съм почти сигурен, че поне някакъв процент е подставен.“, завършва психолога.

http://razkritia.com

Няма коментари: