Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

четвъртък, 24 септември 2009 г.

Патрашкова се разписвала срещу 5 бона !

Потрес в „Уикенд”, Патрашкова се разписвала срещу 5 бона !

Потрес в „Уикенд”,


Патрашкова се разписвала срещу 5 бона !



Дата: 22-09-2009 20:59



В редакцията на „Уикенд” били потресени от поведението на Патрашкова и от “разкритията”, които тя направи под формата на интервю пред “Труд”.



Твърденията на Кристина Патрашкова пред в. „Труд”, че не се била подписвала в придобилатата вече скандална известност тетрадка,били верни, твърдят „кралски” източници на afera.bg, базирани в седмичника.


„Примата” на българската журналистика не се е подписвала, защото просто рядко идвала на работа, кълнат се от редакцията.

Рядко идваше, но затова пък


официално взимаше на месец по 5 000 твърдо,


коментират още нашите източници. Източниците от „Уикенд” твърдят и, че културтрегерката, която се превъплъти в разследващата журналистка, до така степен се е вживявала в телевизионните си изяви, че за да седне в стола на Бареков през лятото, била сложила рокля за скромната сума от 3000.


Роклята на Патрашкова е изработена от прочутия Кевин Клайн и е купена от европейски бутик, шушукат възмутено в редакцията на „Уикенд”.



За това, всъщност, писа и самият той на страниците на “Уикенд”.



Погнусени сме от поведението на Патрашкова. Сега само Мартин показва човечност и разбиране към нас, обаче коментират репортерите от седмичника.

Afera.bg

Снимка:http://avtora.com

България Таймс

Няма коментари: