Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

петък, 11 септември 2009 г.

Милен Цветков работил в гей-бар !











Снимка:БЛИЦ

Милен Цветков работил в гей-бар !

Източник: от Кършияка


Милен Цветков е бил управител на първия в България гей бар разкриха паметливи пловдивчани. През далечната 1992-ра, доста преди в София да отвори врати "Спартакус", устатият журналист бил назначен за управител на пловдивското заведение "Фламинго".

Несъществуващият отдавна бар се помещавал до Новотел "Пловдив" и бил собственост на приятел на Камен Воденичаров. Самият Камен Во също инвестирал малка сума в нощното заведение, което било представяно като микс клуб.

"Там си даваха среща хомосексуалистите, даже имаше стаи за отдих. Милен Цветков беше управител и по това време. "Фламинго" беше най-модерното заведение. Барманите работеха голи до кръста", разказват в града под тепетата. Милен Цветков работил само няколко месеца като управител, колкото да "разработи" клуба. След като се прибрал в София, бар "Фламинго" загубил от блясъка си и година и половина по-късно заведението спуснало кепенци.

Новият партньор на Лора Крумова в сутрешния блок от години е атакуван с компромати, че е "мека китка". Всъщност Милен е хетеросексуален, но има много приятели в гей средите, като най-близък до сърцето му е Камен Воденичаров. Именно Камен Во успял да проправи пътя на авера си до телевизията. Преди да стане журналист, Цветков е работел и в барчето на БНТ.

http://kliuki.net

>>>

МИЛЕН ЦВЕТКОВ СЕ РЕГИСТРИРА В САЙТ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА !

29 август 2008, 18:08

Страсти

Тв-звездата Милен Цветков си уплътнява отпуска с интернет свалки, установи репортер на най-тиражния седмичник “ШОУ”.
Бъдещият водещ на “Биг Брадър” се е регистрирал в сайта за запознанства friends.bg, където куп жени, а и немалко мъже се натискат да му станат приятелчета, а може би и още нещо.
Ето как се е описал Миленчо в сайта:

Тяло: Нормално
Височина: 175 cm
Тегло: 75 kg
Oчи: Кафяви
Коса: Кестенява
Боди Арт: Няма
Семейно Положение: Разведен/а
С кого живея?: Сам/а
Деца: Да
Спорт: 5 или повече пъти седмично
Храна: Нормална
Пушене: Ежедневно
Сексуална Ориентация: Хетеросексуален/а

Цветков е онагледил цялата си прелест със седем интересни снимки. На опвечето показна атлетично тяло по бански или в сърф-екип, на друга е прегърнал брюнетка, а на трета копае гроб с формата на кръст!
Тв-звездата е регистрирана и в три клуба по интереси: “Созопол”, “Лондон” и... “САМО ЗА МЪЖЕ и мъжки момичета”, установи човек на “ШОУ”.

БЛИЦ

Няма коментари: