Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

вторник, 22 септември 2009 г.

Ще има ли съд за убийците на Нончо Воденичаров ?


Съд за убийците на Нончо Воденичаров !

Ще има ли съд за убийците на Нончо Воденичаров ?

photo_verybig_361363Всички медии отбелязаха смъртта на кмета на Раднево Нончо Воденичаров.Нончо, който бе и фолк певец почина от инфаркт, малка след една от игрите в “Сървайвър”. Никой обаче не посмя да повдигне въпроса кой е виновен за смъртта му. И изобщо има ли виновен! Отговорът е един - естетсвено, че има!

image_145094_2Преди началото на снимките за подобно шоу, всички участници минават през огромен етап от медицински прегледи, които трябва да потвърдят, че те са годни да се включат в състезанието. Още тук е шокиращо как медицинският екип и продуцентите от “Дрийм тийм (начело с Евтим Милошев и Любо Нейков) са приели за нормално да допуснат 54-годишния кмет на Раднево?!
2009-02-04-main-pbvfzfbejРедно е да отбележим, че 2 пъти всеки ден преди снимките се проверява здравословното състояние на участниците! Това го пише официално! КОИ са лекарите, преценили, че този човек е в състояние да участва този ден?! Дали ще получим отговор от тези “специалисти”, които са малък еквивалент на всичко разпадащо се тук!
Случаят с Нончо Воденичаров е един умален вариант на трагедията с автобуса, който помете 16 души. Защото едни ояли се с пари продуценти са решили да протакат правилата и да пуснат в шоуто един интересен за зрителите българин, за който предварително се е знаело, че няма да има силите да изкара “Сървайвъра”-а!
Но всички пак мълчат… И сега смъртта на Нончо Воденичаров ще се превърне в един PR ход, от който Евтим Милошев и компания ще се опитат да натрупат максимални дивиденти, въпреки пълната си безотговорност, довела до смъртта му! А нормалното в тази ситуация е снимките на шоуто да бъдат прекратени и целият екип на предаването да се завърне от Филипините в България. И виновниците за смъртта му да поемат отговорност! Защото точно Милошев доказа още във втория сезон(когато прецака Слави Трифонов), че е негоден да се справи с това шоу. Тогава Георги Дренски увреди черния си дроб завинаги. Заради ужасните условия на острова на „Сървайвър” младежът буквално съсипа здравето си. И пак Милошев, лекари и компания се издъниха.
Сякаш в тон с всичко случващо се в държавата, и телевизионните продуценти решиха да си играят с живота на хората, които се съгласяват да играят в реалититата им. И то за какво… за единия рейтинг!

http://kliuki.bg

>>>

“Продуцентите умишлено са убили Нончо Воденичаров”

Член от екипа на “Сървайвър” разкрива:

“Продуцентите умишлено са убили Нончо Воденичаров”

photo_verybig_3613631

Шокиращи разкрития направи бивш член от екипа на предишен “Сървайвър”. Ето какво разказва той, желаейки да запази своята анонимност:” “Бог да го прости човека!!!…
Дали е вследствие на играта или просто чиста случайност - дано се разбере някога!
Но има някои неща, които трябва да се знаят: Бях част от екипа на един от сезоните на Сървайвър. Когато пристигнахме на място се оказа, че основната част от задължителните ваксини не са направени на НИКОГО - нито участници, нито екип. По време на снимките продуцентите не спазваха дневните порциони храна на участниците така, както са дадени по Библията на формата (медицински изчислен минимум), а сами преценяваха по колко им се полага. Смятаха, че ако държат участниците гладни и на ръба на силите им, ще се създадат по-големи интриги и ще е по-добре за самите снимки. Преди и след игри докторите “преглеждаха” племената и даваха на човек примерно по две шайби ананас. Сега разбирам, че е било жив късмет, че тогава не стана някой сакатлък. Участниците наистина гладуваха и всичко си беше чист експеримент и непремерен риск от страна на продуцентите… Когато се прибрахме в България няколко човека лежаха седмици наред в инфекциозното. Разходите по лечението си ги поеха хората, а не БТВ или Евтим Милошев.
Кой каквото иска да мисли, но предварителната организация е слаба и риск за здравето и сигурността на хората има!”"

http://kliuki.bg

Няма коментари: