Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

понеделник, 21 септември 2009 г.

МЕКИ КИТКИ:МИЛЕН ЦВЕТКОВ БИЛ ГАДЖЕ С НИКОЛАЙ ДОЙНОВ

Откакто Милен Цветков започна да се изживява като Голямата Уста на Нова телевизия, досега щадящата го обществена клюка вече не го подминава.

Упорито се мълви за неговата връзка с Николай Дойнов и затова, че всъщност Милен е авторът на клюката, че Дойнов спи с Галя Щърбева – класическа маневра за отвличане на вниманието.

Подобно на други гей-звезди или поне такива, които са използвали тази половина на сексуалното си „аз” за лични, но най-вече професионални облаги, Милен също искал да си пусне гъста брада, но продуцентите му от Нова телевизия не давали.

"Това ще е фатално за имиджа ти, хората няма да те възприемат", смятали босовете.

Милен засега се съобразявал с волята на продуцента си, но се заканвал, че в един прекрасен ден ще махне с ръка и ще олеси физиономията си кат Робинзон Крузо.

"Мацките, с които спя, обожава да им боцкам", твърдял Милен.

Всъщност, мълви телевизионерската клюка, Милен се разведе именно заради хомосексуални увлечения.

Не можем да подминем с лека ръка общото в кариерите на Юки Кадриев и Милен. Милен също е прислужвал (по негови думи, бил е прииятел) на доста известни с хомосексуалните си наклонности звезди.

Точно като Юки и той се е занимавал с какво ли не преди да се докопа до екран и да раздава критики за колеги: колбасар, месар в предприятието на твоя приятел Митко Пачеджиев в село Горни Лозен, атракцията на Сточна гара като разносвач с бус на кренвирши, който пък в извънработно време фучи със супер БМВ, управител в пловдивското заведение "Казабланка" на Камен Воденичаров, където за нула време уволнил 13 от общо 33 сервитьори, и даже майстор-зидар при бай Цанко ...

Много любови и много предателства. Сигурно има право да е Голяма УСта, жлъчен и саркастичен, демек...

вестник ОКЕЙ

>>>

Гала нарича Милен Цветков Мими кюфтето !

2009

Светска клюка Гала заявила, че ще даде банкет, ако изхвърлят Милен Цветков от Нова телевизия. Двамата водещи се ненавиждат от години и дори не се поздравяват, макар да са колеги в една и съща медия. „Крайно време е да освободят екрана от този навлек.

Мими кюфтето, така му викам аз, защото е мазен и объл като кюфте", не крие ненавистта си Гала, която иначе минава за деликатен човек. Тв дамата обещала па екипа си от „На кафе", че ще черпи в най-скоро време за детонацията на врага си. http://k>liuki.net

Няма коментари: