Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

петък, 11 септември 2009 г.

Прочутите гей семейства на България !

Прочутите гей семейства на България !

BSXDS.com

С ново гадже от мъжки пол може да се похвали водещият на „Голямата уста” Дим Дуков. От 2-3 седмици той е неразделен с як тъмнокос младеж на име Калоян. Засега двамата се радват на съвместната си компания предимно по морските ни курорти. Вероятно обаче след края на летния сезон любовта им ще се пренесе и на софийска територия.

Заради Калоян Дим заряза дългогодишния си приятел Краси. Освен че живееха на семейни начала, ТВ водещият и ексизгората му са сътрудници и в бизнеса. Техни са два столични хотела за обратни.

Малцина знаят, че преди година Дуков и бившият му любовник заплашвали с убийство 78-годишна жена. Татяна Чалкова си навлекла гнева на гей двойката с опитите си да й попречи да свие семейно гнездо на улица „Отец Паисий”.

„Един младеж – Красимир Великов, купи втория етаж от къщата, в която живея. Истински собственик според мене бе Дим Дуков. Поръчаха си голям ремонт и преустроиха етажа като за клуб. Два месеца по-късно Дуков позвъни на вратата ми. Беше около 18:30ч. Видимо пиян, той се закани, че ще отреже главата ми, защото съм оставила дървата си, точно в онази част на двора, която била на приятеля му Краси. Псуваше ме и ме блъскаше”, свидетелства г-жа Чалкова.

След посещението на Дим тя се заключила в дома си. Дуков пък се развилнял с приятелите си. Двамата разхвърляли дървата в двора. Бдителен комшия извикал полиция и дошлите на мястото ченгета сложили край на патакламата.

„Дим Дуков е най-гадният от гей гилдията. Навремето даваше безплатно наркотици на млади момчета, дрогираше ги до припадък и после ги изнасилваше. Всички, които са минали през него, по-късно пропаднаха. Имаше едно много готино момченце – малкият Камен. Дуков толкова много го дрогираше, че ако озни още е жив, ще е чудо”, разказва бургаският хомосексуалист Марко Бонев.

BSXDS.com

В началото на 90-те той живеел на семейни начела със звездата на „Ку-Ку”, „Каналето” и „Шоуто на Канала” Камен Воденичаров. По турнета и участия Кацко редовно водил със себе си Марко, настанявал го в хотелските си стаи и дори му давал пари за джобни. Говори се, че Воденичаров уредил Бонев за репортер в студентската програма „Ку-Ку”, въпреки че бургазлията нямал нищо общо с академичната младеж.

„В края на миналия век Марко нашумя и като радио водещ. На няколко пътитой атакува рекордите за най-дълго живо предаване. Случвало се е да остава зад микрофона и за над 100 часа” твърдят медийни експерти. Според тях смуглият брюнет върти дребен частен бизнес в родния си крайморски град.

Слухове спрягаха за екслюбовник на Камен и сливналията Тони. За него клюката разказваше, че е от ромски произход и е роднина на починалия от СПИН фолкпевец Пламен.

„Виждали сме Воденичаров да спира с беемвето си пред дома на Тони. Вземаше го с колата и двамата отпрашваха нанякъде”, споделят жители на Лечковия град.

Според други свидетелски показания пък Камен и братовчедът на чалгаджията Пламен делели покрив и постеля в квартира на столичната улица „Паренсов”. Камен имал апартамент и на „Раковски”, но там не водел гаджета.

Познати на Воденичаров разправят, че в миналото той имал интимно вземане-даване и с известният бургаски педераст Гюрга, както и с Владо Диновски – „човекът с най-малката пишка на света”/по определението на Марко Бонев –б.р./. С тях обаче не бил „семеен”.

Самият Камен нито потвърждава, нито отрича слуховете. „Сексуалният и личният ми живот са мои и не желая да ги коментирам” категоричен е миналогодишният водещ на шоуто „Сървайвър”.

Кацко не веднъж е засичан заедно с Васил Найденов и импресариото му Ивайло. Между кукувеца и естрададжиите обаче няма чувства, а само взаимни симпатии. Сервитьори издават, че компанията правила големи сметки в нощния бар на бургаския хотел „България”.

BSXDS.com

Кеца и Ивайло са може би най-образцовата гей двойка. Двамата от много години се подкрепят във всяко едно отношение. Оцелявали са съвместно и в автомобилни катастрофи, и в наводнения. Погледнат ли се, в очите им припламва онова огънче, което гори и при Елтън Джон и съпруга му – 44-годишният канадец Дейвид Фърниш.

Към живелите на семейни начала БГ гейове задължително трябва да причислим Емил Димитров и миниджъра му и текстописеца Васил Андреев. И двамата днес са покойници, но любовта им продължава да е пътеводна светлина за склонните към сериозно обвързване родни хомосексуалисти. Говори се, че „мъжът” в двойката Димитров – Андреев бил гологлавият импресарио. Снахата на легендарният певец Пепа обаче отрича подобно твърдение.

„Не знам колко зле е влияел Васил на Емил и колко му е взел, както се пише. Знам, че много му е дал, специално в музиката. Васил държеше на работата си, беше прецизен като Емил и това невероятно сработване беше спойката между тях. Казват, че Васил е доминирал. Думата доминиране не е точна. Всичко беше взаимно. Ако единият можеше нещо и другият го можеше. Васил се занимаваше с уреждането на нещата, с мениджърството. А Емил беше сто процента творец”, заявява съпругата на Юлиян Димитров – прочут факир и брат на изпълнителя на „Моя страна, моя България”.

Покойник подобно на Емил е и друг известен нашенец, живял повече от щастливо с мъже на семейни начала. Комикът Георги Парцалев почина в края на 80-те от левквмия. Мълвата донася, че в последните години от живота си той също живял с импресарио. Няколко дни преди смъртта на артиста, двамата с мениджъра Илия Ангелов са забелязани да кръстосват софийските улици. Болният Парцалев усещал, че часовете му на този свят са преброени и искал да прекоси столицата в компанията на любим човек.

След кончината на Парцалев подвизаващият се с псевдонима Магистър Илма Илия Ангелов сътвори книга за своя непрежалим приятел. Томчето бе озаглавено „Тъжният коун”.

Парцалев често наричаше себе си „Тъжният клоун”. Дълго се колебах преди да започна да пиша спомените си за него. Колебаех се, защото е много трудно да се разкаже, макар и малка част от живота му, изпълнена с такова разнообразие, жизненост и динамика. Ако от едната страна беше комедийността, то от другата натежаваше личната трагедия на актьора. Животът му за обикновения човек беше табу” твърди опечаленият мениджър.

Вестник “Уикенд”, брой 30, страница 20

Няма коментари: