Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

сряда, 27 април 2011 г.

Скриха алкохоличката Елена Петрова от тъпия бг сериал по бтв "Стъклен не знам какво си"

Актрисата пропусна и премиера на колегите си от „Стъклен дом”

Скриха Елена Петрова

След пиянската изцепка

СНИМКА БУЛФОТО

Елена Петрова твърди, че ще си понесе последствията от шофирането в нетрезво състояние.

28.04.2011

Явор Бахаров и Радина Кърджилова в сцена от „Белградска трилогия”.
Колегите на Елена Петрова и хората от bTV всячески се стараят да ограничат контактите на хубавицата с медии, сред като се разбра, че е шофирала пияна с 1,2 промила алкохол. Според близки нейни близки вероятната причина за това била прекалената емоционалност на звездата от „Стъклен дом”. Имало опасност ако неприятният инцидент се преекспонира, Елена дотолкова да се разстрои, че да спре за известно време снимките на сериала.

„Елена Петрова снима в Мол „Сердика”. Но това е единственото нещо, което можем да ви кажем. Не знаем дали ще си взима кратка отпуска. Нито сме говорили с останалите актьори как са я посрещнали, след като се разбра,че е карала пияна. bTV няма да прави официално изявление по случая. Самата Елена каза, че ще си понесе последствията”, бяха лаконични от bTV.

Близки до продукцията казаха, че Елена е прекарала почти цял ден в снимки. Работила е спокойно, без да прекъсва процеса с капризи или истерии. Останалите актьори са я посрещнали нормално. Повечето звезди са избягвали да говорят пред нея за

случката с алкохолната проба

и дебнели непознати да не се навъртат около снимачната площадка и най-вече около нея.

Елена Петрова отсъстваше и от премиерата на „децата” от „Стъклен дом” във вторник вечерта в Модерен театър. Тогава младите звезди от сериала - Явор Бахаров, Радина Кърджилова и Луиза Григорова, имаха премиера. Те играеха в емигрантската пиеса „Белградска трилогия” на сръбкинята Биляна Сръблянович. Докато Калин Врачански имаше извинение - същата вечер той играеше Ревизора в „Ревизор” в театър „София”, то правеше впечатление отсъствието на техния „най-близък” „приятел” от сериала Бойко Кръстанов.

Иначе салонът на частния театър бе претъпкан с фенове на новоизгрелите звезди. Те демонстрираха освободено поведение и играеха на „размяна на партньори”, но в постановката на Ивайло Христов, а не в живота. В спектакъла блеснаха с актьорски дарби Ованес Торосян (”Източни пиеси” и „Тилт”) и брат му Тигран Торосян, както и Луиза Григорова, която досега не бяхме гледали на голяма сцена.

вмон / Yellow Bg

Няма коментари: