Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

четвъртък, 28 април 2011 г.

Пазете се ! Кара пиянката Елена Петрова от "Съклен не знам какво си" по бтв !

Спрягат името на Елена Петрова с това на шофьора-убиец от Симеоновград

Елена Петрова е карала пияна, затова спрягат името й първо с Максим Ставийски, а след това и с шофьора убиец от Симеоновград

Звездата от популярния със своята БЕЗМОЗЪЧНОСТ български сериал “Стъклен дом” Елена Петрова е била хваната от ченгетата да кара “Ауди”-то си в пияно състояние с 1,3 промила алкохол в кръвта. Случилото се е от 18 април – миналият понеделник вечер, точно когато излъчват и сериала. Полицаите са я заловили след рутинна проверка край столично заведение, намиращо се около храма “Св. Александър Невски”.

Скандалната новина не е от поредната доза слухове по адрес на звездата, а самата истина, потвърдена лично и от шефа на СДВР старши комисар Валери Йорданов. Запознати със случая споделят пред Razkritia.com, че Елена Петрова е била на парти, където е обърнала няколко чашки, при това е смесила алкохола – червено вино и уиски. Това още повече засилва неадекватното състояние на човек. И поради скорошната трагедия на прегазените деца от Симеоновград, форумците веднага направиха паралел с Елена и започнаха да сипят хули по нея. Смятат, че едно погрешно движение в онзи момент, когато се е “натряскала”, е можело да бъде толкова фатално, колкото това в Симеоновград. За щастие пияното й състояние не е причинило някакви последствия, но и това не е никаква утеха. “Звездите се взеха толкова на сериозно, че започнаха да летят в небето и да се мислят за богоизбрани”, коментират случая гражданите.

Във връзка с това веднага започнаха да спрягат името на Елена Петрова с това на Максим Ставийски, защото е можело да стане същото и при актрисата от “Стъклен дом”.

“Но нали е звезда, и на нея щеше да й се размине, а шофьора убиец от Симеоновград го разпъват на кръст”, пише анонимен във “Фейсбук”.

http://www.razkritia.com / Yellow Bg

Няма коментари: