Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

неделя, 17 април 2011 г.

Мара Отварачката:Никога няма да стъпя при тези простаци от Дряново

Дряновец нацели Мара Отварачката с кюфте в челото

„Никога няма да стъпя при тези простаци от Дряново” – зарича се певицата Мария, унижена от случката

Мария се зарича да не стъпва в Дряново

Прелюбопитна история откриваме на страниците на „Шок”, който се доверява на разказа на свой читател. На празника на Дряново през изминалия октомври гост-изпълнител на площада била Мария. По време на участието си обаче фолкзвездата била земеряна с картонени чаши с бира и с най-различни хранителни отпадъци.

Събралата се публика пред певицата била предимно от роми, които в началото се зарадвали на миньончето, но десет минути по-късно възторгът им преминал в дюдюкания и подмятания. Причината била в лошото озвучаване, което правило неразбираема всяка една дума на певицата. Възмутените фенове започнали да мятат по Мария полупълните си чаши с бира и дори мезета от софрата. Стигнало се дотам, че един ром дори запратил нахапаното си мазно кюфте право в лицето на Мара Отварачката. Публиката прихнала да се смее, след като с рикошет кюфтето пак се върнало в публиката. Това преляло чашата на търпението и Мария прекратила изявата си.

„Хиляди да ми дават, повече няма да се върна в тази джунгла, пълна с простаци и диваци. Такова унижение през живота си не съм изпитвала – да ме замерят с храна!” – беснеела Мара Отварачката.

Случката обаче се превърна в градска легенда за дряновци. Те обичат да си я припомнят и да се смеят през сълзи на драматичната история. Ромът, уцелил с кюфте Мара по челото, се сдобил с гордия прякор Снайпериста. И досега дрипльото успява да си набави почерпка в местната кръчма в знак незабравимия му „подвиг”.

http://kliuki.bg / Yellow Bg

Няма коментари: