Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

сряда, 7 септември 2011 г.

Българско К.РВЕ от Русе - Анна Кулинова проби в Холивуд или по-точно нея я пробиха

Българка от Русе - Анна Кулинова си показва катерицата в Холивуд ! Направила две свирки в Холивуд и вече се мисли за звезда !

Направила две свирки в Холивуд и вече се мисли за звезда !

Гари Маршал създава роля за българката в "Денят на влюбените"

Моделка от Русе проби в Холивуд

Анна Кулинова, партнирала на Джулия Робъртс и Аштън Кътчър, чака Слай и Арни

Анна Кулинова е известна и като фотомодел на бельо
"Търся някой, който да говори английски с български акцент!" - Аштън Кътчър изрича странната реплика в холивудския хит "Денят на влюбените". Лентата излезе миналата година и е режисирана от Гари Маршал ("Хубава жена"). В сцената пред щанда за цветя на Кътчър се появява руса хубавица, която търси "хризантемуми" и изобщо говори лош английски. Мъжът на Деми Мур я пита каква е, а тя казва "българка, но имам американско гражданство". По едно време на чист нашенски уточнява, че е от Русе. Накрая Кътчър, изнервен от суматохата, праща дамата при някой, който говори като нея, да си "българизират заедно". Това са няколкото минути слава на Анна Кулинова - манекенка от Русе, която от 2002-ра живее първо в Ню Йорк, а сега в Лос Анжелис. Вече е имала възможност да си пообщува на терена с Джулия Робъртс, Шърли Маклейн, Джесика Алба, Дженифър Гарнър, Ан Хатауей.
"Аштън е с чувство за хумор. Джулия е много чаровна, земна. Джесика Алба не е така сговорчива. Скоро се снимах и с Ричард Гиър в "Арбитраж"", разказва българката, която през 2007-ма се щраква с Бил Клинтън. Тогава тя му връчва лентичката "Не сте сами" на вестник "Стандарт" в подкрепа на нашите осъдени в Либия медици, а той й отвръща, че обича България.
Всъщност първо режисьорът Михаил Гецов забелязва 16-годишната ученичка и я взима за малка роля във филма си "Дан Колов". После, през 2002-ра, без никакви контакти и с малко пари, русенката заминава за Щатите. Работи в хоспис и като сервитьорка в ресторант, но не спира да си праща портфолиото от манекенството на различни агенция. Минават 6 месеца, докато я извикат за първия кастинг. Харесват я и я слагат на рекламен билборд за бельо в Манхатън. Така влиза в модните колонки на в "Ню Йорк таймс" и сп. "Вог". А оттам пък потегля за Холивуд. Първоначално, естествено, е само статистка и отказите са по-чести от одобренията.
"Трябва да си много силен характер, амбициозен и да не се отчайваш. Така дочаках деня, в който ми се обадиха за пробните снимки на "Денят на влюбените", а после и създадоха персонажа специално за мен", разказва Анна в сутрешния блок на БиТиВи. И признава, че мечтае за главна роля и собствена модна линия.
Досега русенката има зад гърба си 30 малки участия в Щатите. Като фотомодел я е снимал нашумелият зад океана фотограф Фадил Бериша. За неговия обектив са се натискали Холи Бери, Ивана Тръмп и още знаменитости. На премиерата на филма "Законът на Джорджия" през 2007-ма Ани е поканена лично от Гари Маршал. Там режисьорът я запознава с актрисите, които участват в лентата - Джейн Фонда и Фелисити Хофман. Госпожицата е редовен участник в благотворителни партита. Именно на коктейл за събиране на средства за борба със СПИН тя се снима с Уди Алън и Ричард Гиър.
Тези дни Анна е в киноцентъра в Бояна. Има малка роля в новата суперпродукция "Непобедимите 2". "Ще се снимам с моите любими актьори - Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун", допълва моделката.
Камерите ще се завъртят след седмица, когато у нас се очаква да пристигнат не само тези две звезди. На българска земя в екшъна ще се бият и Брус Уилис, Жан-Клод ван Дам, Джон Траволта, Джейсън Стейтъм, Мики Рурк, Долф Лундгрен, Джет Ли. Режисьорът на лентата Саймън Уест вече от месец организира всичко около декорите и местата за снимки.

в ст / Yellow Bg

Няма коментари: