Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

вторник, 31 август 2010 г.

Христо Сираков спал с травестит

Христо Сираков е имал вълнуващо преживяване по време на екскурзия в Тайланд,споделят запознати.

Неотдавна Ицо Стоте манекенки се отправил към екзотичната дестинация с мъжка компания.Разбира се,ваканцията им не се изчерпала в разглеждане на забележителностите.Милионерът решил,че ще е истински пропуск,ако не се възползват от прословутите с.е.к.с.услуги на тайландските п.р.о.с.титутки.Покрай това начинание обаче столичният плейбой попаднал не на знойна красавица,родена като такава,а на травестит."Какво толкова?Нали останах доволен!Даже смело мога да кажа,че травеститът духаше по-добре от Зара-не пускаше зъби",цинично се хвалел пред приятели Сираков.

"Шок",31.VIII-6.IX.2010 г.

Вестник "Шок":Гей скандал в Виктор Николаев,водещ в бтв


неделя, 29 август 2010 г.

Акция Лапачките

Акция Лапачките

Започна провеждането на специализирана операция "Лапачките", срещу подли дами с изумителни орални умения. Тя се провежда на територията на цялата страна, съобщиха наши източници. Акцията се явява финална фаза на операциите проведени през последните два дни - "Блондинките" и "Боксьорките", за които вече ви информирахме.


В момента са задържани над 30 лица от женски пол, от които по-известни са Чучулигата, Лапачката, Дълбокото гърло, Голямата уста, Тръбата и други.


Проверени са много офиси и нощни заведения, иззети са голямо количество секс играчки, кутийки от бира, зеленчуци и колбаси с фалическа форма, както и други веществени доказателства. Предполага се, че жените са участвали в схема за съблазняване на нещастни и незодоволени граждани, които виждайки техните орални способности са попадали в нежните им прегръдки.


В момента операцията продължава и продължават процесуално-следствените действия, задържани са основните организатори.


Акциите през изминалите дни са системен подход, така че до няколко седмици ще имаме още подобни операции. Работи се системно и безкомпромисно, заявиха нашите източници. *


Материалите свързани с Акция "Боксьорките" може да видите тук

Материалите свързани с Акция "Блондинките" може да видите тук



Организаторката на групата в действие

Останалите заподозрени:







































































































http://112.bg.com / Yellow Bg Times