Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

вторник, 28 декември 2010 г.

37-годишният шофьор - гард на чалгаджийката Мица Отварачката,Любен Богданов от София бе арестуван малко след полунощ завчера в Благоевград

Бодигардът на Мара Отварачката я плаши с компромати

5 януари 2011

Камен Димов

Мария с мъжа си Димитър и любимото кученце Бижу по време на голф турнир. Снимка: Иван ГРИГОРОВ

Певицата се жалва, че за втори път става жертва на полицейски произвол.

Данъчни осъмнали при шефа на НАП с блестяща идея – да се проверят бодигардовете на всички фолкизпълнителки. Хрумката дошла от предновогодишния скандал с бодигарда на фолкпевицата Мария, по-известна като Мара Отварачката, след рекламния клип, с който се прочу преди няколко години. Изпълнителката набързо е натирила пазача, обвинен за дребно хулиганство след сблъсък с полицейски патрул. По негови признания обаче той не е бачкал на трудов договор при нея, а е получавал парите си на ръка...

Фолкпевицата ще бъде разпитана като свидетел в Районния съд в Благоевград на 6 януари по делото за хулиганство срещу шофьора й Любомир Богданов. Гардът бе арестуван на 28 декември в центъра на Благоевград. Богданов твърди, че по време на задържането му е бит от четирима полицейски служители. Ще предявим граждански претенции в съда срещу органите на реда, закани се защитникът на гарда Радко Стефанов.

"Не е бит нито в ареста, нито при задържането му в центъра на Благоевград. Има камери, които ще докажат, че Богданов си измисля", каза пък полицейският инспектор от Първо полицейско управление Стефан Филипов.

Веднага след като е бил освободен от ареста в Благоевград, 37-годишният мъж е бил уведомен, че певицата повече не се нуждае от неговите услуги. Разярен,

мъжът обмислял да даде волеизява на пикантни подробности,

които знаел покрай общуването си с фолкдивата.

Отговорността за инцидента, заради който Любомир Богданов е изритан, формално е негова. Той е нарушил правилата и е навлязъл с черния "Мерцедес ГЛ 550" в пешеходната зона близо до фолкклуб "Сън сити". Направил го, защото шефката му не искала да се мори да ходи с гигантските си токчета. Пък и в колата имало озвучителна техника, която тежала над 15 кила и трябвало да се стоварва от двама озвучители. Униформените това и чакали, веднага вдигнали мерника на нарушителя. Според тяхната версия той се е държал грубиянски и е отказал да си покаже документите, плашейки ги с уволнение. Говорителят на полицията Лалко Пъдевски даже заяви пред пресата, че бабаитът е правил опити да се изнесе с автомобила от местонарушението. В това време пък патрулиращите поискали на пожар подкрепление и на мястото пристигнал втори екип, който нанизал белезниците на буйстващия мъж. При последвалата проверка се е установило, че бодигардът има разрешително за оръжие, което е държал да му е подръка в жабката на автомобила.

Богданов не се е водел към никоя охранителна фирма, както процедират всички мутри и чалга изпълнителки. Това раздули пред шефа на НАП подчинените му, на които дошла идеята, че това е област в сенчестата икономика, която досега не е пипана. Данъчните настоявали да подпукат с проверки всички „приятели” в обкръжението на фолкдивите и техните покровители бизнесмени, като били убедени, че на пръстите на едната ръка се броят охранителите, имащи официални трудови правоотношения.

Версията на Любомир Богданов се отличава от официалната,

37-годишният мъж твърди, че е станал жертва на полицейски произвол.

Той настоявал да се имат предвид не само показанията на униформените, но и на очевидците на скандала – двама озвучители, които придружавали него и бившата му шефка. Той твърди още, че патрулите не са му се представили с имена и не го изчакали да обясни каква работа има в пешеходната зона, а му се нахвърлили веднага. Той твърди още, че е бил изтикан до стената, където са му извили ръцете без предисловия. Мара Отварачката се жали, че за втори път е жертва на грубо отношение от страна на ченгета.

При предния инцидент пак благоевградски ченгета и пак в същата дискотека я нахокали заради неправилно паркиране, а бившият й шофьор бил така потресен от това, че му съставили акт, че напуснал по свое желание. Според добре информирани източници от обкръжението на фолкпевицата обаче и той се е простил със сладката работа с мотива, че е уронил престижа на звездата.

Камен ДИМОВ

иаб / BgTimes.Net

:::

37-годишният шофьор - гард на фолкзвездата Мария,Любен Богданов от София бе арестуван малко след полунощ завчера в Благоевград !Четете ТУК.

Няма коментари: