Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

четвъртък, 14 юли 2011 г.

В Мексико откриха най-голямата плантация с марихуана:Дайте я на НАРКОМАНА Бахаров от "Стъклен дом" по бтв да я изпуши

Снимка:Бахаров,по време на м.и.н.е.т.

„Гласът на Америка”: В Мексико откриха най-голямата плантация с марихуана

15 юли 2011

Мексико. Мексиканските военни съобщиха, че са открили най-голямата плантация с марихуана в страната досега, предаде радио „Гласът на Америка”. Генерал Алфонсо Дуарте заяви, че патрулиращи военни са открили 120 хектара с марихуана в пустинния щат Баха Калифорния, който се намира до границата със САЩ.
От плантацията е можело да се добие 120 милиона тона нелегална дрога на стойност 160 милиона долара.

иаф / Yellow Bg

ПИЯНИЦИ И НАРКОМАНИ:Спипаха "звезда" от „Стъклен дом” с трева


Спрели Явор Бахаров заради съмнителен вид

Още:Ми.етчийки и алкохолички в тъпия бг сериал "стъклен дом"!

К_рви маскирани като актриси в тъпия бг сериал "Стъклен дом"!

Спипаха звезда от „Стъклен дом” с трева

Носел 0,75 грама от леката дрога

Полицаите спрели Явор Бахаров, защото имал съмнителен вид.

ЙОРДАН ЙОЧЕВ

15.07.2011

Звездата от сериала „Стъклен дом” Явор Бахаров беше спипан в сряда вечерта с трева. 26-годишният актьор бил спрян за проверка от патрул на Първо районно в столицата. Младежът се движел сам по булевард „Г. С. Раковски” към 23,30 часа. Бил облечен с бял потник и къси шорти и проверяващите решили, че има съмнителен вид.

Телевизионната звезда имала няколкодневна брада и първоначално полицаите не успели да разпознаят „сина на Ставрев”. Веднага поискали лични документи за проверка и накарали актьора да покаже какво носи из джобовете си. При обиска открили хартиена сгъвка с марихуана. Леката дрога веднага била иззета от ченгетата за проба. При последвалата експертиза било установено и точното количество – 0,75 грама.

„Държа се много коректно и обясни, че съжалява. Не се опита да се измъква, използвайки факта, че е известен”, обясниха разследващите пред „в мо”. При проверката станало ясно, че актьорът е задържан и преди за дребни хулигански прояви. След разпит в полицията Бахаров бил освободен. Материалите по случая са предадени на Софийската районна прокуратура, която ще продължи работата по случая.

в мо / Yellow Bg

:::

Актьорът Явор Бахаров спипан с дрога

четвъртък, 14 юли 2011

София

Актьорът от сериала "Стъклен дом" Явор Бахаров - Хари, който във филма e гадже на Луиза Григорова, е спипан с дрога снощи, съобщи за Агенция Стандарт Нюз източник от МВР.

Той се разхождал по ул. "Раковски", когато полицейски патрул го спрял за проверка. Бахаров бил по потник и брадясал, което усъмнило униформените. Традиционно рошавата му къдрава коса допълнително провокирала ченгетата.

При проверката те открили в него 70 грама марихуана. Актьорът е бил задържан в Първо РПУ, а тази сутрин е бил освободен.

Най-вероятно ще му бъде наложена глоба, ако сметнат, че дрогата не е в особено големи количества.

Велислава Панова

асн / Yellow Bg

:::

Пазете се ! Кара пиянката Елена Петрова от "Съклен не знам какво си" по бтв !

Спрягат името на Елена Петрова с това на шофьора-убиец от Симеоновград

Елена Петрова е карала пияна, затова спрягат името й първо с Максим Ставийски, а след това и с шофьора убиец от Симеоновград

Продължава ТУК:Пазете се ! Кара пиянката Елена Петрова от "Съклен не знам какво си" по бтв !

сряда, 13 юли 2011 г.

2 млн. евро струвала Антония Петрова на руснака Александър Бередин

Александър Бередин: Купих й къщи и коли, а тя легна с друг

13 юли 2011

София, България

2 млн. евро струвала Антония Петрова на руснака
Болезнена ревност, пари и инвестиции без покритие стоят зад отвличането на миската Антония Петрова, твърди "България Днес". "Купих къща на Антония и на майка й, дадох им коли. Инвестирах в нея 2 млн. евро, а тя си хвана друг", е записал в показанията си пред полицията бившият приятел на Антония Александър Бередин.

Преди ден перничанката бе пленена от столично заведение от богатия руснак. Манекенката е открита след три часа в джипа на експриятеля си, увита в одеало и с охлузвания по тялото.

Близки на бившата "Мис България" признали, че в последните месеци Александър станал болезнено ревнив към Антония. Двамата се събирали и разделяли няколко пъти, но наскоро всичко приключило окончателно. Тя дори вече излизала с друг, значително по-млад от Александър, мъж.

Руският бизнесмен трудно приел новината, че Антония го зарязала. Още повече, че Александър тъкмо започвал съвместен бизнес с баща й, общинския съветник от БСП - Перник, Иван Петров. Руснакът дори направил солидна инвестиция за строителен бизнес в Перник.

"Александър й помогна за титлата "Мис България". Но на нея й писна от ревността му", сподели една от най-близките приятелки на Антония. През последните седмици Александър често звънял по телефона на Антония. Заплашвал е и семейството й, споделиха нейни близки.

"Очакваше се да стане нещо. Всички бяха нервни. Родителите й реагираха веднага и бързо се ообадиха в полицията, въпреки че не бяха с нея в момента на отвличането. Те явно бяха подготвени и не се поколебаха как да действат", сподели едно от момичетата, което е било с Антония във фаталната нощ. Манекенката отказва да коментира причините за отвличането си.

"Случаят не е класическо отвличане. Александър Бередин е задържан за едно денонощие и вече е пуснат, тъй като няма опасност да се укрие. По случая се води разследване, на базата на което ще се прецени дали да има обвинение", коментира Валентин Йорданов, началник СДВР.

иаб / Yellow Bg