Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

понеделник, 26 октомври 2009 г.

Бившия чалгаджия Коста Марков се превърна в перачка в хотела си !

Откакто напусна фолкнебосклона,Коста Марков се препитава като перачка в хотел.Нисичкият изпълнител върти семеен приют за близо 50 гости в родния му град Несебър.

Хотелът не разполага с особено голям персонал и често се налага Коста да влиза в различни роли,за да изпълнява капризите на посетителите си.Така например изпълнителят на "Диаманти и рубини" запретва ръкави в кухнята или пък пере чаршафи и завивки в пералното отделение на пансиона.
Марков върти минихителчето си вече четвърта година и споделя,че се радва на добра клиентела.За хотела на Коста лятото не свършвало с края на август,а продължавало чак до октомври-ноември,когатосемейства идвали да почиват в приятната обстановка,независимо от факта,че времето е неподходящо за плаж.По думите на собственика той никога няма да се върне към родния шоубизнес,тъй като хотелиерството му доставя далеч по-голямо удоволствие.
В началото на декември Коста ще хукне с жена си и щерка си Анджела за Флорида,където семейството ще прекара 6 месеца.Нашенците ще литнат зад Океана,тъй като малката Анджи има американско гражданство и ако няма минималния престой от половин година в САЩ,то местожителствените и документи ще станат невалидни.

В."Контра",26 октомври - 1 ноември 2009 г.

Няма коментари: