Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

вторник, 6 октомври 2009 г.

Топ 4 на най-големите МЪРЛИ !



1.Мирка,мастурбиращата от 4 г. !
2.Анна:опрасената майка-свиня !
3.Лорчето:свинче без звънче,ЗАСЕГА !
4.АХ-чиева !

ИЗРЯДНИЯТ ВЪНШЕН ВИД Е ЕДИН ОТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ЗА ВСЕКИ ТЕЛЕВИЗИОНЕН ВОДЕЩ,ИЗЯВЯВАЩ СЕ ПРЕД КАМЕРИТЕ.

В РОДНИЯ ЕФИР ОБАЧЕ ИМА НЯКОЛКО ИЗКЛЮЧЕНИЯ,КОИТО СА ИЗВЪН ПРАВИЛАТА ЗА КРАСИВА ВИЗИЯ И БЕЗ ПРИТЕСНЕНИЕ СЕ ПОЯВЯВАТ С МАЗНА КОСА В ЕФИР.

ЕТО КОИ СА ТЕ:

1.Мира Баджева
2.Анна Цолова
3.Лора Крумова
4.Валя Ахчиева

ЩОМ НЕ СИ МИЯТ КОСАТА ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВО Е,АКО НА НЯКОЯ ОТ ВЪПРОСНИТЕ МЪРЛИ И СВАЛИТЕ ГАЩИТЕ ?!
МОЖЕ БИ ЩЕ ПОВЪРНЕТЕ !

Мира Баджева:Мира безспорно държи приза в конкуренцията за най-мазна коса.Каквото и да прави,водещата на "Отпецатъци" така и не може да прикрие сплъстените кичури,които лъщят под силното осветление в студиото и правят впечатление както на зрителите,така и на гостите на Баджева.

Анна Цолова:Проблемът на Цолова е злобата и пърхотът.Водещата от години страда от нашествието на белите прашинки и не може да се справи с тях по никакъв начин.Резултатът е мазна и сплъстена коса,която кака Ани често прибира в опашка на тила,за да прикрие неприятния ефект.

Лора Крумова:Тьотката Лорчето,АНТИЖЕНАТА мрази не само себе си,а и целия свят.Тя е мазна поради прекалено често сменяне на цветовете и третиране с какви ли не стилизиращи продукти.По-слаба не става.Партнжорката на дефектолога Милен,правещ се на воде' все не може да намери най-подходящата прическа за себе си,а за мъченията на фризьорите косата и си отмъщава с мазен и зацапан вид,прилепнала плътно по скалпа и.

Валя Ахчиева:Мазната коса не е типична за къдравите,но Валя е изключение от правилото.Журналистката от години се подвизава с мазни къдрави кичури по коридорите на БНТ,което налага винаги да бъде с къса фризура."Какво да се прави,с така коса съм,няма как да се променя",примирява се Ахчиева.

Съвет;Ами,къпи се !
Вестник "Шок",6-12.X.2009 г.

Мисля че в."Шок" е пропуснал Гена Крокодилът от бТВ с опърлената коса,сдъвкана и изплюта или най-малко току-що въртяна в автоматична пералня и веднага изкарана в ефир !

Още:

Мира Баджева се самозадоволява редовно,иска и вибратор !

Няма коментари: