Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

понеделник, 22 август 2011 г.

Късна любов закара за втори път пред олтара Силвия Кацарова

Късна любов отведе до олтара Силвия Кацарова

Певицата каза "да" на любимия си Любомир във Велинград

Снимка: kliuki.bg

понеделник, 22 август 2011

София

Късна любов закара за втори път пред олтара Силвия Кацарова. Певицата и годеникът й Любомир се венчаха на 21 август, съобщи bliasak.bg. Двамата са се врекли във вярност на церемония в изискан хотел във Велинград.

Младоженците поканили над 100 гости, сред които и техни приятели от Турция и Америка, както и роднини на Любомир от Австрия, където той е живял доскоро.

Драго Драганов и модния корифей Любомир Стойков бяха от ВИП персоните на венчавката, кметът на Велинград Иван Лебанов също уважи събитието.

Една от шаферките на Силвия бе дъщеря й Теди, която бе избрала за свой кавалер Мистър Турция 2002 г. Мерт Калъч. Любопитна подробност от сватбата на певицата и нейния любим е, че до олтара я отведе истински шотландец, приятел на Теди Кацарова, който се дегизирал с традиционно за страната си облекло – карирана пола, освен това сложил и перука.

Неотдавна певицата призна за своята нова закъсняла любов и за раздялата си с досегашния съпруг Милчо Кацаров. Двамата имаха брак цели 30 г. Но ето че сега на 57 г. Силвия Кацарова реализира на практика един от своите последни хитове - „Лудо влюбена жена”.

Тя среща своя втория си съпруг още докато са студенти, но пътищата им се пресичат за кратко, защото той отива да учи в Германия, а по-късно се установява в Австрия, където започва свой бизнес. Съдбата обаче ги сбълсква отново миналата година, той бил на концерт на Силвия и ги запознава отнова тяхна обща приятелка.

асн / Yellow Bg

Няма коментари: