Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

четвъртък, 26 май 2011 г.

Скандално порно с БСП депутат, дегизиран с мрежест чорапогащник


Скандално порно с БСП депутат, дегизиран с мрежест чорапогащник

Проститутка го снима тайно, размахвайки камшик над него

В редакцията на седмичника „Шок” се пази името на мъжа, когото наета за целта на компроматите проститутка е успяла да заснеме със скрита камера да прави любов, облечен повече от смущаващо нестандартно. Дегизировката включвала мрежест черен чорапогащник, а нестандартният секс включвал бонуса – строга господарка, която размахвала камшик над главата му, като от време на време плющяла яко по тялото му. Жрицата на любовта обслужвала бивш зам.-министър от тройната коалиция Сега действащият депутат от БСП и бивш зам.-министър е изнудван от няколко месеца, за което е научил „Шок“. Компроматът дава две възможности. Едната е да бъде изнуден да плати 20 000 лева на проститутката, която е успяла да го заснеме със скритата камера. Другият възможен рекет е изцяло политически, така както се прави напоследък и с политици и шефове на валутни фондове от международен мащаб. Сексуален акт в такива случаи, който стане обществено достояние, е равносилен на политическа смърт.

430x2871 300x200 Скандално порно с БСП депутат, дегизиран с мрежест чорапогащникЛюбопитна подробност е, че записът е бил направен миналата есен в столичния бардак „Париж“, който според мълвата е контролиран от хората на Алексей Петров. Наивният политик се е хванал в капана, който вече е всеизвестно, че Трактора е поставял на не един и двама ключови и възлови играчи в голямата политика и в бизнеса.

Изнудването започнало преди няколко месеца. 22-годишната проститутка започнала да се обажда на жертвата си с настояване да получи пари или щяла да предостави записа на медиите. Депутатът и бивш зам.-министър е семеен, което усложнява ситуацията. Политикът обаче нямал никакво намерение да се поддава на рекета. Според източници на вестника той дори е уведомил полицията и в момента се подготвял арест на изнудвачката.

http://www.razkritia.com / Yellow Bg

Няма коментари: