Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

сряда, 16 март 2011 г.

Българската к.рва на сина на Кадафи щяла да учи в Сорбоната

Върти школа за еротични танци в Париж, вдига сватба с хърватин

Шехеразада сменя пилона със Сорбоната
Кадафи нямаше да позволи да стана жена на сина му, признава Дафинка

Българската Шехеразада излезе от нелегалност. Фаталната Дафинка Мирчева, която взе акъла на сина на Кадафи - Саади, си е у дома - в София. Вчера стриптийзьорката даде интервюта за БНТ1 и bTV. "Със Саади се обичахме, но Муамар Кадафи никога нямаше да позволи да му стана жена", изповяда се Дафинка. И си призна - макар и трудно, вече е преживяла либийския "принц". Днес е щастлива с хърватското си гадже, което я обича и подкрепя вече 9 г. - въпреки романа й със Саади Кадафи. На 27 г. Дафинка е готова да слезе от пилона, да прави кариера, да изгради дом и да роди деца

Единствената снимка със Саади
Фото Daily Mail
От "Младост" на "Шан-з-Елизе". И от пилона - в Сорбоната. 27-годишната Дафинка щеше да е идеалната Пепеляшка - ако животът не й беше дал ролята на Шехеразада. Хубавата българката си я спечели с 6-годишния си роман с третия син на диктатора Муамар Кадафи - купонджията Саади. Истината за любовта им, достойна за "1001 нощи", лъсна преди 10 дни в британския таблоид "Дейли Мейл". Едва вчера мистериозната Дафинка проговори за авантюрата си със Саади и на български. Какво призна и какво премълча Дафинка?
"Родена съм в София преди 27 г." - Шехеразада не обича да говори за семейството си. Знае се още, че кръшната стриптийзьорка е кръстена на баба си Дафинка от столичния жк "Люлин". Но 82-годишната жена никога не е предполагала, че внучката й има връзка със сина на Кадафи. "Само другата ми баба знаеше", призна пред БНТ1 Дафинка. И разказа, че любовта й към сцената е отдавна. Като мъничка е гимнастичка в клуб "Академик". А първите си уроци по танци взема в балет "Дива"
Създателката му - Зорница Петрова, обаче не си спомня Дафинка. "Със сигурност не е танцувала в основния ни състав", обяснява шефката на балета. И предполага, че Дафинка е била в някоя от школите на "Дива", които съществуват от 1995 г. Друго е сигурно обаче - щом завършва училище, 19-годишната танцьорка напуска България.
Годината е 2002-ра, а Дафинка първо поема към пилоните в Дъблин. После се озовава в стриптийз бара Pink Paradise в Париж при известния турски хореограф Мурат Атик. Шефът й пръв пуска клюките за връзката й с Кадафи. Саади е пленен от Дафинка през през 2004 г. Тя е на пилона. Той - "Беше облечен с бял костюм. Стори ми се доста симпатичен", спомня си Дафинка. И не крие - влюбва се от пръв поглед. Но се дърпа - от страх. "Когато знаеш, че това е синът на Муамар Кадафи, няма как да не се изплашиш да излезеш с него", откровена е Дафинка. БГ Шехеразада вярва, че Саади си е изгубил ума по нея, защото не е надменна и капризна. И никога няма да забрави първото му "Обичам те!", написано на лист от тефтера на скъпия парижки хотел Four Seasons. Дали и тя го е обичала? Да - но така и не му е признала. Защо? Заради жена му, двете деца и другия мъж в живота й. Името му е тайна. Дафинка признава само, че е от Хърватия, заедно са вече 9 г. и дори е идвал в София. И е основната причина със Саади никога да не правят секс
"Много пъти исках. Но просто се чудех на коя страна да остана - на Саади или приятеля си", споделя Дафинка. След 2 г. страст и колебания все пак избира хърватина. Защо? "Нямаx никакво бъдеще с него", убедена е Дафинка. Най-вече - защото баща му е Муамар. "Въпреки че имат право на 4 съпруги, докато баща им е жив, всеки от братята може да забрави за втора, трета или четвърта жена", разказва Дафинка. Пред любовта им има и друга пречка. "Той идва днес, седи малко, тръгва си", споделя стриптийзьорката. До 2006 г. се виждат по-често - Саади идва до Париж поне два пъти месечно. Дафинка пък редовно го посещава в Монте Карло и Ница. Въпреки това е откровена: "Когато се виждате от време на време, е тежко да си намерите тема за разговор." "Имаше страшна празнина в очите му", разказва още Дафинка. И си го обяснява така - колкото и пари да е имал, винаги му липсвало вниманието на родителите му. Това не му пречи да харчи на воля. Дафинка дори си спомня: "Един ден извади Е10 от панталона си и изумено ме попита: "Какво е това?!"."
Дафинка обаче знае цената на парите. Днес, макар и слязла от пилона, продължава да ги припечелва с еротични танци. Има денс школа в Париж. При нея на стриптийз се учат французойки между 18 и 30 г. Мечтите обаче я водят не към дансига, а към Сорбоната. Тази есен мисли да запише психология. Да вдигне сватба - най-късно до година-две. И да си роди дете. "Предпочитам да живея нормално и да си подредя живота", признава си Шехеразада.
Лора Симеонова

вст / BgTimes.Net

Още:

По-малкият син на Кадафи във връзка с българска проститутка с артистичен псевдоним Никки !

Няма коментари: