Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

неделя, 23 май 2010 г.

Антон Хекимян от бтв спи с колега !

Напористият журналист в обятията на младия Димитър Анестев !

Вестник "Контра",24 - 30.V.2010 г. !

понеделник, 17 май 2010 г.

сряда, 5 май 2010 г.

Попфолк дива се самоуби !

Попфолк дива се хвърли от виадукт !

5 май 2010

Хасково,България

22-годишната хасковлийка Атанаска Гюргакова, известна с участието си в попфолк триото "Спасителките", е починала в инцидент, станал в неделя вечер. За нелепата смърт на младата певица потвърдиха близките є приятелки Марго и Зара, която й партнираше в "Спасителките".
И двете обаче отказаха да разкрият подробности около причините за кончината на младата жена, пише "Хасковска марица".

Трагедията с Атанаска, която през последните 3 години е била студентка във Великотърновския университет, бе сред най-коментираните теми в Хасково.

В понеделник, когато бе погребението, стана ясно, че смъртта е настъпила вследствие на падане от виадукт на 30-ия километър на магистрала “Хемус”, в посока Варна.

Пресаташето на Областна дирекция на полицията - София Нели Иванова потвърди за случая. По думите й, в РПУ - Ботевград, в 20,15 часа в неделя е подаден сигнал за тяло на млада жена под виадукт.

Пристигналите на мястото патрули открили опела на Наска, паркиран в аварийната лента на аутобана, точно над мястото, където е намерен трупът й. Криминалистите са убедени, че се касае за самоубийство, казаха от МВР.

По неофициална информация момичето, което е дъщеря на бившия полицай от РПУ - Хасково, Веселин Гюргаков, е оставило предсмъртно писмо, чието съдържание не стана ясно, заради образувано досъдебно производство.иаф

Wellow Bg

Вестник "Шоу" - 5 - 11.V.2010 г. !


Вестник "Уикенд" - 8 - 14 .V.2010 г. !


вторник, 4 май 2010 г.

Голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков - Славея,се разсъблече !

Голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков - Славея, се разсъблече за новия брой на родно еротично списание. 25-годишната брюнетка засне фотосесията не къде да е, а във фамилната къща на спортния клан в покрайнините на София. Както е известно, преди няколко месеца Славея уголеми бюста си и сега го демонстрира в целия му блясък. вн

Вестник "Шок" - 4 - 10.V.2010 г. !


понеделник, 3 май 2010 г.