Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

четвъртък, 4 март 2010 г.

Съдията Антон Генов спал с депутатката Калина Крумова от "Атака" !

Антон Генов се фука,че спал с Калинка от "Атака", Гонзо му я уредил !

5 март 2010

София,България
Калина Крумова (вляво)

Калина Крумова (вляво)
Коце Хаджииванов също се е разписвал при нея, разказвал топреферът.

Съдията Антон Генов е повъзвърнал самочувствието си, след като бе оправдан от УЕФА за корупционния скандал с уреждане на международни мачове. Само преди дни реферът бе засечен от репортер на столичен вестник да пирува в ресторант в компанията на няколко свои приятели от съдийството.

На масата Антон Генов не обели и дума за далаверите, които върти като футболен рефер, но за сметка на това надълго и нашироко обясняваше на събеседниците си, че е спал с депутатката Калина Крумова от "Атака".

"Гонзо ми я уреди, той ми даде телефона й. Аз съм след него в списъка, но преди Христо Стоичков. Коце Хаджииванов също се е разписвал при Калинка", обсъждаше достойнствата на младата депутатка от националистическата партия футболният съдия.

Преди да влезе в парламента от листата на "Атака", Калина Крумова бе журналистка в телевизия СКАТ и често можеше да бъде забелязана на стадион "Георги Аспарухов" за мачовете и тренировките на Левски. От "спортния" период на чернокосата красавица са останали няколко мимолетни авантюри с ритнитопковци, които сега се превръщат в компромат за Калинка.

Що се отнася за Антон Генов, той отдавна е известен с безспирните си любовни похождения. Преди време ветеринарят от село Крамолин заряза жена си и двете си деца и се залюби с манекенката Стела Радославова. Отделно от това Генов има любовница и в Бургас. /БЛИЦ

Photobucket

Няма коментари: