Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

сряда, 27 октомври 2010 г.

Полицията в испанския град Елс Аламус е разпоредила проститутките,работещи на магистралите,да носят светлоотразителни жилетки

Обличат испанските проститутки в светлоотразителни жилетки !

27-10-2010

Жриците на любовта са заплашени от глоба от 40 евро, ако не ги носят.

Полицията в испанския град Елс Аламус е разпоредила проститутките, работещи на магистралите, да носят светлоотразителни жилетки, съобщи в.„Дейли мейл”. Мярката се взима, за да се предотвратят пътни произшествия, като нарушителите са заплашени от глоба в размер на 40 евро.

Представителките на най-древната професия масово са започнали да се обличат „според изискванията” след акция на полицията миналата седмица. Служителите на реда всъщност са успели да глобят проститутките на пътя заради действащия от 2004 г. закон, който забранява пешеходците по големите магистрали да се движат без светлоотразителна жилетка. Законодателството тогава е било въведено заради сигурността на мотористите.

По думите на говорител на полицията в каталунския град служителите на реда не са набелязали жриците, а са ги глобили съгласно закона, който се отнася за всички пешеходци. „Дейли мейл” обаче отбелязва, че градските власти наскоро са издали разпоредба, която забранява на проститутките да предлагат сексуслуги на публични места. Мярката е била предприета след оплаквания, подадени от местни жители, че улиците в града са наводнени от кондоми.

Таблоидът напомня, че проституцията в Испания е легална, като тази професия практикуват повече от 300 000 жени. 95% от жриците на любовта са имигрантки, главно от Южна Америка и Северна Африка. Испанската икономика печели над18 млрд. евро годишно от индустрията. Изследване, проведено неотдавна, разкри, че ¼ от испанските мъже са признали, че са плащали за секс.

вн / Yellow Bg

Prostitutes wearing high visibility vests in Els Alamus Photo: REX.

Spanish prostitutes ordered to wear reflective vests for their own safety
Prostitutes working on the street outside a town northern Spain have been ordered to wear reflective vests to make them visible to passing traffic and reduce the risk of accidents.

By Fiona Govan in Madrid

Women touting for customers on a rural highway outside Els Alamus near Lleida in Catalonia have been told to don the yellow fluorescent bibs or pay fines of 40 euros (£36) under road traffic laws.

Police claim the sex workers on the LL-11 road are not being specifically targeted because of what they do but because they posed a danger to drivers.

The prostitutes are in breach of 2004 law which states pedestrians on major highways and hard shoulders must wear the high visibility garments.

A spokesman for the regional police force, the Mossos d'Esquadra said: "In the past couple of months the prostitutes have been fined for two reasons: for not wearing the reflective jacket and for creating danger on the public highway."

The move follows recent legislation introduced by Els Alamus town hall to ban prostitutes from offering sex for sale in public urban areas. The mayor Josep Maria Bea has been accused of mounting a campaign to drive the sex workers out of the area.

An estimated 300,000 women work as prostitutes in Spain where prostitution is not illegal but profiting from the sale of sex by another is.

Women wearing very little clothing and standing on roadsides outside towns and cities are a common sight across Spain. A recent survey found one in four Spanish men admitted to having paid for sex.

http://www.telegraph.co.uk / Yellow Bg

Вестник "Шоу":Владимир Илчев е главатар на деветчленен български клон на банда трафиканти на бели робини !



вторник, 26 октомври 2010 г.

Христо Мутафчиев в много тежко състояние - с тежък хеморагичен инсулт

Правителственият самолет, който транспортира Христо Мутафчиев в София, е излетял от Бургас

26 октомври 2010

Бургас. Правителственият самолет, който транспортира председателя на Съюза на българските артисти Христо Мутафчиев в София, е излетял около 14.30 часа от Бургас, съобщиха от МБАЛ - Бургас. От болницата съобщиха още, че днес около обяд Христо Мутафчиев е бил докаран с линейка от Поморие в много тежко състояние - с тежък хеморагичен инсулт. Приет е в Шокова зала, където екип реаниматори се бори за живота му, докато пристигне изпратеният от премиера Бойко Борисов правителствен самолет. След серия медицински изследвания лекарският екип е преценил, че състоянието на Мутафчиев позволява да бъде транспортиран.

иаф / Бг Таймс


Христо Мутафчиев

български театрален актьор

Роден:4 април 1969,Карлово

Христо Стефанов Мутафчиев е български театрален актьор, роден на 4 април 1969 г. в гр. Карлово. Завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. Надежда Сейкова и Илия Добрев. В периода 1994-1995 г. играе на сцената на Драматичен театър „Н.О. Масалитинов“ в гр. Пловдив, а от 1995 г. е част от трупата на Малък градски театър „Зад канала“. От 2005 г. е председател на Съюза на артистите в България.

Христо Мутафчиев има и редица роли в телевизионни филми и продукции, както и участия в реклами. Сред популярните му изяви са ролите в сериалите „Дунав мост”, „Клиника на ІІІ етаж”, „Огледалото на дявола“, както и в тв продукциите „Най-важното в живота“, „Църква за вълци“.

През 2000 г. изиграва ролята на Татуирания във филма „Пансион за кучета“ на режисьора Стефан Командарев. През 2007 г. се снима в друг филм на същия режисьор –- „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде“.

Инфо / Yellow Bg

понеделник, 25 октомври 2010 г.

10 години затвор и глоба от близо 20 хил. евро за сина на българския евродепутат Станимир Илчев - Владимир Илчев






В Испания искат 10 г. затвор за сина на Илчев

25.10.2010

Илчев-син е задържан по обвинение в участие в канал за бели робини. Лично разследване на баща му установило, че има умишлен опит за лъжесвидетелстване, пише в."Идеал" (http://www.ideal.es)

Новини

Прокуратурата в испанския град Алмерия поиска 10 години затвор и глоба от близо 20 хил. евро за сина на българския евродепутат Станимир Илчев - Владимир Илчев, пише в."Идеал" (http://www.ideal.es).

:::

Владимир Илчев e син на евродепутата от НДСВ Станимир Илчев и журналистката Светла Петрова от бтв.

:::


Според испанския вестник Илчев-син е задържан с още девет души - испанци, руснаци и българи по обвинение в участие в канал за бели робини и притежание на три бордея в градовете Алмерия и Лорка.

Обвинението твърди, че бандата направила фирма в Русия, за да улесни "набирането" на жени, на който предлагала работа в Испания и сигурна заплата от 2000 до 12 хил. долара.

Жените били държани, докато изплатят дълга си към бандата, натрупан заради уреждането да влязат в Испания с туристическа виза.

Българите в бандата, която бе разбита по време на полицейска операция през май 2003 г., били натоварени със задачата да придружават лично жертвите от България по пътя им към Испания и до бордеите. Прокуратурата твърди, че тази дейност е била извършвана от обвиняемия Владимир С. И.

Заедно с него, организацията контролирали и двойките Иносенсио Г.Г. и Надежда Т., както и Хосе Антонио Г.Г. и Елена Е.

Прокуратурата обвинява петимата, че от края на 2002 г. са вкарвали рускини и българки в Испания с туристически визи с намерението да се възползват от липсата им на пари, като ги заставят да работят в бордеи.

Жертвите живеели в апартаменти, собственост на бандата, и излизали от тях само с придружител, за да отидат до бордеите.

Владимир С.И. и други двама от групата - Екатерина З. И Хуан Г.Г., били натоварени с отговорността за жените и прибирането на паспортите им.

В."Идеал" (http://www.ideal.es)" пише, че при хайка в заведението "Малибу" в град Лорка полицията открила 12 българки, докарани в Испания от Илчев-син.

Пред вестника бащата на Владимир - евродепутатът Станимир Илчев, казал, че синът му е "напълно невинен" и няма да коментира, преди да получи официално известие от съда в Апмерия. "Мое лично разследване установи, че има умишлен опит за лъжесвидетелстване срещу Владимир от страна на български гражданин. Аз много добре знам кой е този човек", казал още евродепутатът пред в."Идеал" (http://www.ideal.es)".

Делото срещу Илчев-син е насрочено за 8 ноември.

Владимир Илчев бе арестуван на 14 май 2003 г. в морския курорт Рокетас де Мар край Алмерия и прекара месец в затвора, преди да бъде пуснат под гаранция. До 2005 г. му беше забранено да напуска Испания и живя в българското посолство в Мадрид.

Yellow Bg

Коки от тъпата бг сапунка "Стъклен дом" е гей !

Коки от тъпата бг сапунка "Стъклен дом" е гей !

Повече от 3000 души се събраха за погребението на Яна Бургазлиева - сестра на Теди Бургазлиева,мис България 2002 г.

Над 3000 погребаха Яна Бургазлиева

25 октомври 2010

Бургас,България


Траурното шествие задръсти улиците на Помориe.

Повече от 3000 души се събраха за погребението на Яна Бургазлиева - сестра на Теди Бургазлиева, мис България 2002 г. Да отдадат последна почит дойдоха приятели и познати на семейството от Поморие, Бургас и почти цяла България. Траурното шествие задръсти улиците на крайморското градче. В него вървяха и общенските съветници начело с кмета.

Теди Бургазлиева, която живее в САЩ и се занимава с мода, бе успяла да се върне в България чак в петък и макар да е била в болницата до леглото на сестра си не е могла де се прости с нея, тъй като Яна бе в безсъзнание.

Младото момиче загуби битката със смъртта в събота следобед. То страдаше от синдром ХЕЛЛП - болест, която се провокира от бременността, удря черния дроб и кръвотворните му функции, нивото на тромбоцитите пада и кръвта губи способност да се съсирва. Единственият спасителен изход е навреме да се отстрани плодът. При Яна явно това е станало прекалено късно, коментираха българи - лекари в САЩ във форума на БЛИЦ.

Бебето на Яна бе извадено живо, но почина, тъй като се роди също със синдрома ХЕЛЛП. На Яна бяха преляти над 100 л. обработена кръв в опит да се пребори болестта, но това не помогна.

Цяло Поморие се бе включило в кръводарителската кампания. В последните дни към нея се присъединиха и групи от Пловдив и дори от София. След смъртта на Яна участвалите в кампанията се организират да продължат да даряват кръв, за да могат да помогнат на други.

Петър Ангелов,БЛИЦ

Yellow Bg

неделя, 24 октомври 2010 г.

Теди Бургазлиева-проститутка ?

Елитна проститутка ли е Теди Бургазлиева?

n1420937831_30056025_6012

Мис България 2002-а Теди Бургазлиева се завръща в България. Това е една от водещите новини в медиите през последните дни. Топ красавицата живее в Америка от няколко
години и не е стъпвала оттогава в родината си.
Коментарите за нея винаги са били разностранни.


Един от най-грозните слухове, който я е съпътствал през цялото и професионално развитие е този, че се подвизава като елитна проститутка?!


2402_1022973700866_1420937831_30066510_5775_n


„Занимавам се с мода и пуснах своя модна линия в Холивуд. Казва се “Холивуд дриймс”. Моделите са младежки, ръчно изрисувани, в тенденцията повече въздух. Запазен знак на фирмата ми са женските лица в анимационен стил. Вдъхнови ме духът на хората в Холивуд и тяхната позитивност, вяра в чудесата и сбъдване на мечтите.”, заяви наскоро в интервю Теди.

n1420937831_30056027_6590


Още преди десет година тя влезе с гръм и трясък на шоу арената у нас. И до ден днешен поп певецът Стоян Михалев твърди, че тя е негово откритие, тъй като той я снима в няколко от клиповете си. На въпроса дали е имало нещо повече между тях, Стоян нито отрича, нито потвърждава?!
През 2002-а Теди е коронясана за мис България. Както винаги покрай този конкурс, и тогава се пуска слуха, че победата и е осигурена от богат чичко-паричко, чието протеже е тя…


10080_3


Впоследствие миската се залюби с богатия германец Александър. Двамата дори стигнаха и до брак и заживяха в Германия. Само след няколко месеца съвместен


живот обаче се разделиха. n1505578079_30037396_2013132


„Причината за развода ни беше, че не си паснахме като характери. Нямахме общи интереси, нито общо виждане за бъдещето. Любовта ни не беше достатъчна основа за изграждането на стабилно семейство. Не съм преживяла тежко развода, защото знаех, че и двамата ще бъдем по-щастливи след това. А бракът ни беше урок и за двама ни. Не съжалявам нито за брака, нито за развода. Всичко се случи така, както беше писано. Благодарна съм на Бог, че този урок за нас дойде в съвсем ранна възраст.”, заявява по този въпрос красавицата.

В момента тя твърди, че няма мъж до себе си. Кой и помага в начинанията, свързани с модата обаче остава загадка.


Теди не е единствената моделка, за която се твърди, че е пробила в живота, заради креватните си умения.


Дали тя наистина ги е използвала си знае само тя, а на нас ни остава да гадаем.


http://kliuki.bg / Yellow Bg

Правото на Теди Бургазлиева да представлява България на "Мис Свят" й беше отнето

Миската избяга от клюките в Ел Ей



Теди Бургазлиева бе коронясана за първа красавица на Българияпрез 2002 г.
Много хора се включиха в кръводарителската кампания за Яна Бургазлиева, защото са фенове на сестра й Теди. Хубавицата стана знаменитост, след като спечели титлата "Мис България 2002".
Веднага след конкурса обаче избухна скандал. Правото на Теди да представлява България на "Мис Свят" й беше отнето. Причината - разголени снимки в мъжко списание. Вярно е, бяха естетски и нищо особено не се виждаше на тях, но регламентът го забраняваше. След това Теди се омъжи за сина на футболната легенда на ЦСКА Стойчо Младенов - Александър, с когото живя 4 години. Много пъти забременяваха Теди и затова тя отвръщаше с усмивка, че според слуховете би трябвало по 13 месеца в годината да е бременна. Не съм бременна и нямам дете, каза тя и това лято, когато си бе у дома. Иначе живее в Ел Ей и се занимава с дизайн. Първата си колекция от дрехи нарече Hollywood dreams. Това лято Теди пак намери любовта - Мартин Мартинов, "Мистър България 2009". Двамата се познават отдавна, пишели си редовно, но съдбата решила да ги срещне именно тази ваканция, у дома, на морето.
Красавицата трябваше също да държи изпит за брокер в Ню Йорк и да започне работа в една от най-големите компании там.

стандарт / Yellow Bg

Още:

Сестрата на Мис България 2002 г. Теди Бургазлиева - Яна Бургазлиева е починала

Яна Бургазлиева загуби битката със смъртта, погребението е утре24 октомври 2010София,БългарияСестрата на Мис България 2002 г. Теди Бургазлиева - Яна Бургазлиева е починала вчера следобед в 17. 55 в МБАЛ "Св. Анна" във Варна, съобщиха близките й."От цялото си сърце благодарим на всички, които се опитаха да помогнат на Яна и на тези, които...

НЕМСКИ ИЗЧАДИЯ:Германският художник и патоанатом Гюнтер фон Хагенс продава трупове в интернет




Доктор продава тела на части в интернет

Германският художник и патоанатом Гюнтер фон Хагенс, скандално известен със своите скулптури на "препарирани" по специален метод човешки трупове, за пореден път смути света.

Продължава тук>
НЕМСКИ ИЗЧАДИЯ:Германският художник и патоанатом Гюнтер фон Хагенс продава трупове в интер

петък, 22 октомври 2010 г.

Има само една Наоми

22.10.2010

"Има само една Наоми", се казва новата фотосесия на топмодела Наоми Кембъл за италианското издание на списание Vogue. Снимките са на световноизвестния моден фотограф Стивън Мейзъл - автор на фотосите в книгата на Мадона "Секс". Съвсем наскоро се разбра, че поне временно Наоми Кембъл ще трябва да слезе от модния подиум заради влошаващ се артрит.

вн / YellowBg

четвъртък, 21 октомври 2010 г.

Българка с псевдонима Никита проби в порно индустрията

Българка се снима при Pierre Woodman.





Любовница на Маргина стана порно звезда

21 октомври 2010

София, България

21-годишната пазарджиклийка Виктория Радина се люби на екран под псевдонима Никита България

Любовница на Големия Маргин направи пробив в порно индустрията. Тъмнокосата Виктория Радина е откритие на известния френски режисьор на сексфилми Пиер Удман и досега се е снимала в четири негови филма, пише столичен седмичник.

На екран брюнетката се подвизава с псевдонима Никита България. Виктория е на 21 г. и е от Пазарджик. Преди да се посвети на седмото изкуство, е била манекенка на "Визаж". В моделския си период девойката станала интимна с Красимир Маринов и хлътнала здраво по него. Пред свои познати дори разказвала, че искала да му роди дете.

Дали госпожица Радина продължава да поддържа връзка с Големия Маргин, седмичникът не се наема да твърди. Факт е обаче, че сексфурията е точно от типа жени, каквито харесва сикаджийският бос. Съществува дори известна визуална прилика между Виктория и Евгения Калканджиева. Навремето шефката на "Визаж" също бе спрягана за интимна с родения в Смолян гангстер.

Артистичният псевдоним на Виктория Радина едва ли е нейна идея. По-вероятно е това име да е било наложено от брюнетката от режисьора и неин откривател Пиер Удман. Навярно той е и човекът, който я е посъветвал да остави детеродния си орган буйно обрасъл с косми. Може би смята, че по този начин пазарджиклийката ще се наложи по-бързо в бранша. Окосмяване като нейното лесно се запомня и трудно се забравя от феновете.

3 от порно сцените, които е заснела додега Виктория, са с традиционни хард изпълнения. Четвъртата е садо-мазо. В нея идеално обезкосмената чехкиня Славина е принудена да прави орална любов на нашенката. Обслужвайки с език България, сънародничката на Вацлав Хавел няма начин да не се е чувствала така, сякаш се целува уста в уста с Фидел Кастро. Или с Карл Маркс. По сексфорумите се коментира, че Виктория Радина е голяма слабост на Пиер Удман. Двамата се запознали преди време на еротичния фест в столичната зала "Универсиада". Манекенката посетила изложението като зрителка, а щом я зърнал пред павилиона си, французинът веднага оценил потенциала й.

Удман атакувал пазарджиклийката с обещание за шеметна кариера в порното и стройната девойка налапала офертата в буквален и преносен смисъл.

Че покрай новата си работа Виктория си живее добре, си личи от страницата й във "Фейсбук". От публикуваните там снимки се вижда как хубавицата се храни в баровски ресторант в Сен Тропе, купонясва с Парис Хилтън...Пак от страницата в социалната мрежа разбираме, че госпожица Радина вече е сгодена. За кого - не е ясно. Едва ли обаче за някой пазарджиклия...

иаб / Yellow Bg

сряда, 20 октомври 2010 г.

Беше открит фризьорски салон само за мъже


Голи фризьорки стрижат мъже

21.10.2010

Фризьорски салон само за мъже беше открит в австралийския град Сидни. В него фризьорките могат да работят само ако са голи до кръста. Идеята за подобен салон принадлежи на 26-годишния Войтек Василевски, който е с полски корени, и на неговата съпруга Аманда. По думите на собственика на салона било много трудно да се намерят достатъчно смели дами, които хем да са добри в ръцете, хем да бъдат и достатъчно добри стилистки. В продължение на година и половина полякът избирал екипа на новия салон.

Фризьорският салон, наречен Hot Cuts, беше открит само преди няколко дни, но вече графикът му е зает за няколко месеца напред. Бизнесът процъфтявал и телефонът просто не спирал да звъни.

Независимо от успешното развитие на салона мнозина веднага завидели на Войтек и го обвинили в нелоялна конкуренция.вм

Yellow Bg

понеделник, 18 октомври 2010 г.

Артисти от "Сирк дьо солей" показват невероятните си умения по време на спектакъл в Богота,Колумбия

18.10.2010

Артисти от "Сирк дьо солей" показват невероятните си умения по време на спектакъл в Богота, Колумбия.

Шоуто се казва "Кидам" и е деветата сценична продукция на цирка.

Сюжетът на представлението се фокусира върху тъжно и отчуждено момиченце, което си представя фантастичен свят, за да избяга от тъгата. Снимка БГНЕС

новинар / Yellow Bg

Манекенка представя модел на италианския дизайнер Виничио Паджаро по време на Руската седмица на модата в Москва

18.10.2010

Манекенка представя модел на италианския дизайнер Виничио Паджаро по време на Руската седмица на модата в Москва.

Шоуто на Паджаро бе повече от атрактивно, а красиви блондинки лансираха новата му колекция кожени облекла. Снимка БГНЕС


новинар / Yellow Bg

Дюнер кючек



Заради голия Денислав отбиват пътя в Шумен

17.10.2010


Денислав вече е готов с клипа към песента „Дюнер кючек”.

Шуменският мачо провокира с голи сцени и със секси излъчване – „В един клип трябва да има провокация, скандал, подстрекателство, сензация...иначе не става” – категоричен е Денислав.


Изпълнителят на „Real Enterprises” напук на зложелателите си не само клипира „Дюнер кючек”, а и се гордее с песента си.

„Аз не съм целял да изпея най-интелигентната песен.

Просто исках игриво и забавно парче, такова, което, като го чуеш и да не останеш равнодушен, направо да те вдигне” – поясни Денислав.

Видеото е готово, до дни ще е в медийното пространство.

Заради сцени от него се наложи да бъде отбит пътя в района на Шумен, което предизвика леки задръствания.

Красиви балерини и кючекини изобилстват в клипа, набляга се и на секси визията на изпълнителя.
Клипът ще има две версии – цензурирана и не.

Цензурираната версия на видеото ще се излъчва през деня, а оригиналният клип ще може да се види след 23.00 часа.

„Не мисля, че „Дюнер кючек” е чак толкова скандален клип, но заради голите сцени няма как да не направим и цензурирана версия. А по-хард изпълнението оставаме за експертите” – пошегува се брадърът.


Очаквайте скоро клипът на „Дюнер кючек”.http://izvesten.com


Yellow Bg

събота, 16 октомври 2010 г.

Милионерът Георги Чопев не си плаща сватбата



Милионер-пинтия не си плаща сватбата.

Кой е той?


Алекс Антонова


24 септември 2010


Милионерът се казва Георги Чопев.

Той може да плати не една, не две, а поне 20 сватби, че и ще му останат даже… Банковата му сметка възлиза на не по-малко от 200 000 000 евро.

Чопев е измамил организаторите на пищната си сватба на гръцкия остров Миконос.

На 12 юни някогашният вносител на кафе и настоящ крупен хотелиер се ожени за манекенката Руми Кръстева.


Баровецът, който се е трепал с Маргина и с Поли Пантев заради интимни афери с любовниците им, отново потвърди славата си на ексцентричен и своенравен бизнесмен, отказвайки да плати последната вноска от сватбата си.

Не стига това, ами Чопев измамил и музикантите, които свиреха на венчавката му, като им брои само 700 вместо договорените 1200 евро.


За да е пълна излагацията сватбата и панаира покрай нея може да бъде проследен на специално създадения от собствениците на бутиковия хотел на о-в Миконос сайт http://www.chopevweddingdebts.com ( НЕ РАБОТИ !).

Там са публикувани фотографии от венчавката, както и пълната кореспонденция между секретарката на Георги Чопев и собствениците на наетия от баровеца хотел за сватбата, научаваме от „Уикенд“.


Срамната подробност е, че не става въпрос за кой знае колко много пари.

Някакви си 5000 евро.

Но по една или друга причина, баровците винаги си плащат със закъснение, или гледат да минат по-тънко.


Още повече като се има предвид, че Георги Чопев нае два самолета с чартърни полети и закара на сватбата си 250 души на свои разноски до Миконос.

Целият масраф около пищната венчавка на любител №1 на мутреси и манекенки му е излязъл около 200 000 евро.


Родни баровци не пропуснаха да защитят Чопев, като изкараха гърците виновни. Според тях византийците си правели реклама за негова сметка.

Едва ли не бг-милионерът спасил затъващата гръцка икономика.


Спорните 5000 евро, които Георги Чопев отказал да плати, представляват сметка с допълнителни разходи на организаторите на сватбата му.

Сред абсурдните пера са неплатена тоалетна хартия в кралската вила на младоженците на стойност 124 евро (!?), консумирана минерална вода за 148 евро, хонорари на 8 прислужници (1200 евро), 14 подменени крушки (110 евро) и прочее.

Към неплатените от Георги Чопев и манекенката Руми Кръстева консумирани услуги спадат и допълнителни газови бутилки и 1000 литра течен тор за прогонването на комарите в сватбената нощ.


Така или иначе, историята е още едно потвърждение за скандалния имидж на бизнесмена.


Yellow Bg

Напил се австралиец погрешка влязал в дома на съседката си,където си взел душ за изтрезняване

Пиян австралиец си взел душ в банята на съседката

Напил се австралиец погрешка влязал в дома на съседката си, където си взел душ за изтрезняване.

17.10.2010

Напил се австралиец погрешка влязал в дома на съседката си, където си взел душ за изтрезняване. Инцидентът станал вечерно време, твърди в. "Нортън територи нюз" (The Northern Territory News). 42-годишният веселят влязъл в дома на съседката, след като тя вече си била легнала. Събудена от звука на леещия се душ, жената се уплашила и извикала полиция. Когато служителите на реда пристигнали, нищо не подозиращият мъж седял на верандата. Бил вече облечен, но все още неизтрезнял. Той много се притеснил, когато му обяснили какво е направил, и няколко пъти се извинил на съседката и полицаите. За всеки случай те го проводили до прага на дома му, където го оставили по живо по здраво. Вестникът отбелязва, че това не е единственият подобен случай в щата Северни територии. Веднаж например една семейна двойка намерила в кухнята си непознат, който си приготвял закуска. Друг път пък пиян непознат погрешка влязъл в дома на жена, която се развикала, а той бързо се омел. /БГНЕС /

Yellow Bg

A Katherine woman was shocked to find a drunk stranger taking a shower in her house.

Sobering shower right idea - but in wrong house

NIGEL ADLAM

October 15th,2010

A WOMAN at home alone was terrified when she heard someone having a shower in her house.

Police later found a red-faced neighbour who was so drunk that he went into the house because he thought it was his own.

"He was very apologetic," Superintendent Daniel Shean said.

The man got lost on the way to his house in Katherine on Wednesday night.

He walked into the home and took a shower in an attempt to sober up.

The 34-year-old householder was asleep upstairs.

What's the silliest thing you've done after a few drinks?

She woke up, heard the water running and frantically rang the police.

When officers arrived, they found the 42-year-old sitting on the woman's verandah - dressed again.

He said "sorry" to the police and woman many times after realising his mistake.

The man was taken into protective custody to sleep off his big night.

"The woman was just happy for us to take him away," Supt Shean said. "She thought he was a burglar."

The man sobered up yesterday but was too embarrassed to talk to the NT News.

The woman is not the first Territorian to wake to find a stranger in her house. A couple once found a man cooking breakfast in their kitchen in the early hours.

And a woman in Darwin's northern suburbs was watching TV when a drunk strolled in through the front door thinking it was his house. He left when she screamed.

http://www.ntnews.com.au / Yellow Bg

П.а.ч.а.в.р.и,набедени за юристки !

Развратни юристки правят разюздан секс с рецидивисти

Публикувано от Севдалина Манолова на 16 октомври 2010



Юристки мърсуват без да се притесняват от нищо и никого

Красиви и развратни юристки често мърсуват с рецидивисти, оставяйки на втори план делата, които се водят срещу бандитите. Те са освободени от всякакви задръжки и често показват разюздано поведение. Перверзиите, на които са станали свидетели много хора, не са никак малко, но ние от Razkritia.com ще се спрем само на три случая.
1. Соня Алексиева и Пеньо Мангъров – любов демонична, любов баладична…
Двамата започват да консумират любовта си веднага след

Соня Алексиева топли леглото на наемен убиец (Сн. в. "Труд")

като се запознават. Той е наемен убиец, а тя – красива адвокатка от популярен софийски род на юристи. Въпреки строгата си професия обаче, тя се влюбва в най-неподходящия човек и често отива при любимия си на секс свиждане. Мангъров е съден за 2 поръчкови убийства, но през 2007 година, пленен от демоничната красота на своята любима, успява да я „подлъже“ и двамата сключват брак в пандиза. Това е истинска приказка, която доказва, че любовта не признава граници и… решетки. Но чувствата им бързо „изветряват“ и в момента бандитът стяга сватба с щерката на циганския бос Ицо Папата – Таня Върбанова.

Радост Караиванова се забърква с бандит

2. Радост Караиванова и Илиян Версов – секс, наркотици и порно

Юристката Радост Караиванова също е поканила в леглото си бандит. Красивата дългокрака адвокатка, когато била дознателка, е имала интимни отношения с наркодилъра Илиян Версов. Двамата са пазели своята връзка в тайна дълго време, но истината излиза наяве, след като ченгетата обискират дома на разбойника. Те се натъкват на порно видео, в което герои са именно влюбените. По-късно Радост признава за своята връзка и се прощава с престижната си работа в МВР. Освен своята половинка, тя защитава и бандитите Пеньо Мангъров и широко популярните братя Галеви.

3. Първолета Никова и Рангел Стойчев – любов, здрав секс и…шоколадови бонбони

Първолета Никова е известна прокурорка и „забива“ бургаския бандит

Първолета Никова топли леглото на измамника Рангел Стойчев

Рангел Стойчев. Любовта им продължава доста дълго време, като човекът, който съобщава на полицаите за връзката им, е Красьо Черния. Прокурорката работи именно по делото срещу „черничкия“ измамник, който е укрил данъци в размер на близо 100 хил. лева. Ченгетата слагат белезниците на Стойчев в дома на Никова, но хитрата служителка на държавното обвинение натъпква в устата на любимия си кутия шоколадови бонбони. Оказва се, че той страда от диабет и след няколко часа след ареста получава криза, благодарение на което е освободен.

http://www.razkritia.com / Yellow Bg

Изповедта на 20-годишната Елена,която работи в столичен бардак

Да заживееш в стриптийз бар

Изповедта на 20-годишната Елена, която работи в столичен бардак

Вратата на заведението бавно се открехва и тя влиза!

Стройна, висока, с кецове и много къса пола, по-стилна от модел в дизайнерски дрешки.

Сяда, сваля якето, пуловерът бавно се свлича по рамото й и оскъдната светлина облизва нежната като фантазия кожа.

Вече цяла година неуморно заработва за Кеймбридж сертификат, за бъдещата магистратура, за романтичен уикенд с Миро. Седим заедно на курса по английски в събота и неделя и понякога пием кафе в близкото кафене преди да започнем. Изтощена от дългата нощ, тя решава да сподели.

Гласът й се разлива във въздуха:

“Знаеш ли, не е лесно да работиш в стриптийз бар в столицата, който всъщност си е и публичен дом. Много бързо забравяш как изглежда светлината на деня. Чувствам се като в паралелна вселена, в която всичко е наопаки и хората не се и замислят да ти покажат добрата си страна, напротив, идват, за да те удавят в собствените си слабости и непоправима егоистична простотия. Принуждаваш се да разбереш, че първата професия на всеки е маменето” - започва разказа си Елена.

Понякога забравяш за голата плът...

„Отивам снощи и заставам зад бара. Пълня поредната чаша. Момичетата се разхождат полуголи наоколо, мисля си, че не всеки е роден с душа. Оглеждам се - лъскави светлини, красиви дрехи, пълни чаши. Всякакви мъже, като в чалга-хита – дошли да грабят от нещо празно. Поглеждам към масата в края и на нея пак виждам шофьора на такси, който идва няколко вечери в седмицата, напива се безпаметно, а на следващия ден се връща и ни пита дали не ни е казал случайно къде си е паркирал таксито, защото е забравил“.

Елена се усмихва чаровно, отпива от кафето и се връща към разказа си за изминалата нощ:

„Едно от момичетата ми прави знак да й направя коктейл. Идва и сяда на бара. Започва да ми разказва за вчерашния скандал с приятеля й, той я ударил, тя му изкрещяла, че е смотаняк ... Слушам разсеяно, това е третият приятел, който я бие за този месец. Поглеждам към вратата, тъкмо влиза най-редовният ми клиент. След доста чашки той се връща към досадния навик да ми излива проблемите си в един нескончаем порой от сладникаво-тъжни излияния и постепенно забравя за голата плът, която се мотае край него.

Сяда, аз наливам, той започва да обяснява как жена му не му обръща внимание, а детето пуши отново. Мисля си, добре ми го разказваш, това ще ти оправи всичко. Проблемите на хората понякога дори са ми смешни, но се правя, че ги слушам и получавам бакшиш. Всички тук са само едни разхождащи се меса и нищо повече, като роклята на лейди Гага от наградите на MTV“- заключава отегчено Елена, пали цигара и продължава.

Професията „Зад бара в стриптийз бар“ не е чак толкова лоша...

“Дори и когато нощта най-сетне си тръгне, празните пилони стърчат самотно, а последният клиент зашеметен ни напуска, момичета продължават да стоят и пият. Тогава аз си взимам нещата и излизам на полутъмната улица. Мисля си, че само преди месеци страдах болезнено всеки път, когато тези хора ми споделяха болката си. Днес знам, че те не са такива, защото обстоятелствата са ги принудили, а защото това е изборът им, няма да ги съжалявам за това, нито ще страдам за някой, който всеотдайно се отдава на слабостите си. Денят започва и само след минути светлината ще прикрие грозните черти на всички тези хора зад една нова фалшива самоличност“

“Но професията „зад бара в стриптийз бар“ е до време и далеч не е чак толкова лоша” - категорична е Елена – “А аз, аз също съм щастлива, че дойдох да поработя в този бар, не само защото изкарвам добри пари от това, а защото той разби стъкления похлупак, под който съм живяла. Показа колко фалшиво може да се окаже светлото лице, което гледаме всеки ден. Заради бара разбрах, че не се раждаме с души, а сами ги изграждаме“.

днес.бг / Yellow Bg

сряда, 13 октомври 2010 г.

Калина Илиева - проститутка ?

Калина Илиева била проститутка в ЮАР?

Публикувано от Каролина Церовска

12 октомври 2010

Калина-Илиева-проститутка

Калина Илиева си падала по купоните

След като скандалната шефка на фонд “Земеделие” Калина Илиева бе уволнена, заради лъжите около бременността си, плъзнаха поредица от слухове и версии в медиите. Според последната, Калина Илиева е предоставила изцяло фалшива информация за себе си в автобиографията при кандидатстване за поста във фонд „Земеделие”, пише blitz.bg.

По-шокиращ обаче е друг слух, който се появи в коментарите към публикацията на сайта. Анонимен потребител твърди, че Илиева е била стриптийзьорка и проститутка в ЮАР в периода 2004 – 2005 година. Освен това, той сипе и един куп злобни епитети по адрес на бившата шефка на Калина Илиева, които няма да цитираме.
Земеделие

Карикатурата е на в. "Сега"

Подобен коментар, хвърлен така свободно в интернет пространството, не може да се счита за „достоверен източник на информация”, макар че често точно анонимките са най-верни. Ние от Razkritia.com в никакъв случай не приемаме думите на интернет потребителя за чиста монета, но както и други форумци са коментирали, „от тази жена може вече всичко да се очаква”.

Факт е, че тя е предала фалшива биография и е излъгала за образованието си. Оказа се, че Калина Илиева не е завършила Берлинския институт, там никой не я познава, а специалността, която е обявила в CV-то си, не съществува. Изпод измамата, че е тежко болна, докато всъщност Илиева е била бременна, изскочиха още десетки лъжи. Изведнъж се оказа, че никой не знае нищо за 30-годишната вече бивша шефка на фонд „Земеделие”. „След като е излъгала за всичко, нищо чудно и наистина да е проституирала в ЮАР”, коментират запознати.
Найденов-Калина

А защо министър Найденов не е реагирал на некомпетентността й

Междувременно в интернет пространството се появи и клип (гледайте видеото по-долу), който уличава Калина Илиева в тотална некомпетентност по въпросите на земеделието. Видеото скандализира обществото и хората недоумяват как е възможно да назначат за директор толкова неосведомен и неспособен човек. „По всичко личи, че Илиева няма нужната квалификация, сега пък ще я изкарат и проститутка?!”, възмутени са форумци.

Според в. „ШОУ”, ако бъде доказано, че Калина Илиева не е имала нужното образование за заеманата длъжност, всички документи, които е подписвала, ще се окажат невалидни, а Европейския съюз няма да признае плащанията.

http://www.razkritia.com / Yellow Bg