Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

понеделник, 26 април 2010 г.

понеделник, 19 април 2010 г.

неделя, 11 април 2010 г.

сряда, 7 април 2010 г.

Флатрейт-секс - пакетна цена за определен вид услуги !

Секс-услуги в пакет !

Нова бизнес идея омекотява удара на кризата в бордеите
Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: Нова бизнес идея омекотява удара на кризата в бордеите

Икономическата криза удари и публичните домове. В същия момент обаче тя вдъхнови и без друго находчивите управители на бордеи. Наред с намаленията за групи и пенсионери се заговори и за модела "флатрейт-секс".

В началото на юни в Южна Германия беше отворен един от първите флатрейт-публични домове. Предполага се, че инициаторите са от български произход, а проститутките - от Източна Европа. "Флатрейт" означава пакетна цена за определен вид услуги. Ето защо бордеите рекламират "стоката" си с мотото: "Секс с всички жени, толкова дълго, толкова често и както ти се прииска".

Секс, ядене и пиене на коремBildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: Секс, ядене и пиене на корем

Sex non stop

В пакетната цена от 70-100 евро са включени не само сексуални услуги, но и хапване и пийване на корем. Рекламата звучи като поредния трик. И човек логично си задава въпроса дали клиентите наистина получават пакетни услуги. За отговор потърсихме Гизела Цорен, социален работник в организация за подпомагане на проституиращи в Дортмунд. Организацията носи многозначителното име "Среднощна мисия".

"Ясно е, че става дума за реклама с цел да бъдат привлечени повече клиенти. Но не бива да забравяме, че мъжете очакват предложението да бъде изпълнено. Те настояват да получат обещаните секс-услуги. Жените трябва да бъдат готови да задоволяват желанията им, без значение дали искат да го правят или не", казва Гизела Цорен.

Находчивите управители на флатрейт-бордеите не разбират всеобщото възмущение и разясняват, че целта на новата секс-оферта е да привлече клиенти, които не могат да си позволят да плащат поотделно за всичко. Те сравняват маркетинговата си стратегия с офертите, които предлагат магазините с намалени цени. От това сравнение става ясно, че за тях проституиращите жени са стока, а единствената им цел е тази стока да бъде продавана, без значение на каква цена. Още повече във времена криза.

Противно на очакванията проститутките говорят за флатрейт-бардаците като за "чудесно работно място". Но не ви ли звучи леко заучено тази фраза? Сякаш някой им я е подшушнал на ухото. Дали изобщо някой е питал тези момичета за тяхното мнение? Гизела Цорен, която работи и с проституиращи във флатрейт-клубове, отговаря на този въпрос така: "Мисля, че жените, които работят в тези клубове, са експлоатирани от управителите, чиято единствена цел е да печелят пари от масовия посетител."

Флатрейт-секс - публичните домове отвръщат на кризатаBildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: Флатрейт-секс - публичните домове отвръщат на кризата

Женски прелести срещу твърда цена

Според германския закон проституцията е професия, упражнявана на свободна практика. Проститутките са задължени да плащат социална и здравна осигуровка. Спазва ли се обаче това? "Според закона проституиращите жени сами определят цената за труда си, но въпреки това във флатрейт-заведенията ги принуждават да обслужват един или повече мъже в продължение на цял ден срещу твърда цена, определена от собственика", гневи се г-жа Цорен.

Колкото и да се възмущаваме обаче, винаги ще се намери някой хитрец с новаторски идеи. Още Айнщайн е забелязал благотворния ефект на кризата за отделния човек и дори за държавата: защото кризата е мотор на прогреса. Едва ли обаче Айнщайн си е представял какво може да му хрумне на съвременния предприемач...

Автор: Христина Нинова, Редактор: Александър Андреев

Радио "Дойче веле" / Yellow Bg

вторник, 6 април 2010 г.

Вестник "Шок" - 6-12.IV.2010 г. !

Big Brother family:11-годишна,Ванеса прелъстила учител !

-Педофилски скандал с фаталната красавица !

Елеонора - любовница на депутат !

-Човек на бсп спал с пишман - майката от Велинград !

Бащата на Ники Кънчев закъса с краката !

-Майката на тв водещия пеела по погребения !

ВОДЕЩО ЗАГЛАВИЕ>СКАНДАЛ:ТОДОР КОЛЕВ СЕ ОТРЕЧЕ ОТ ДЪЩЕРЯ СИ !

-Закъсалата Албена разпродала картините на баща си !

Криминале:Алексей Петров взел рушвет от Сретан Йосич,за да го измъкне !

-Бившият главен прокурор Никола Филчев замесен в смъртта на магистрата Николай Колев и баретата Вальо Димов !

Преслава шашка с криви зъби !

-Певицата отказва да си оправи захапката !

Пускат от затвора Сако,дал рушвет !

Таки откраднал жената на евтим Милошев !

Венета Райкова:Хачо искаше секс от мен !

-Водещата на "Горещо" правела магии на професора !

Най-горещите п.рнозвезди сред елита !

-Известните умират да правят секс пред камерата !

Yellow Bg

понеделник, 5 април 2010 г.

Явлението „продавам бъбрек” вече изобщо не е рядкост !

Продавам бъбрек срещу работа !

Публикувано от Лидия Арамян,2010 г.

Кризата ни „удари“ и в бъбреците. Явлението „продавам бъбрек” вече изобщо не е рядкост. В интернет има стотици обяви на донори срещу заплащане. Само в нашия сайт са двайсетина, написани под формата на коментари, в предишен материал по темата.

През миналата година, изпадналите в трудност хора посочваха цени от сорта на 50 – 100хил. лв. за орган. В последните два месеца обаче, обявите главоломно се множат и стойността пада.

Повечето от хората живеят в мизерия, без работа или със семеен доход под 300лв. Имат да плащат квартири или кредити, така че доходите им, ако ги имат, отиват само за разходи и гладуват. При толкова отчайващо положение, на някои от тях и 5000лв. им се струват много. Някои дори са готови да се разделят с единия от органите си срещу осигурена работа или емиграция в чужбина.

Пример за подобен случай е този на 50-годишния инвалид Стоян Стоянов. През януари, той помоли редакцията на „24 часа” да разгласи, че продава бъбрека си, защото от месеци е безработен и няма как да се изхранва. В последствие, нещата за него се развиха добре. Стоян бе назначен на работа в „Български пощи”, без да се налага да се разделя с бъбрека си.

Има още няколко такива уникални случаи, при които хората публично обявиха намеренията си и трогнаха работодатели, които ги наеха „безвъзмездно”. За останалите, развръзката не е добра.

„СПЕШНО ПРОДАВАМ бъбрек. Клинично здрава жена съм на 40 г., българка,НЕПУШАЧКА, трезвеничка,кръвна крупа “ А + „. Цена – по договаряне!!!! За контакт: ......@abv.bg”

„Здравейте,сама отглеждам 3 деца.БЪЛГАРКА СЪМ.ЗДРАВА СЪМ.На 35 години.Отдавна съм безработна.Потънала съм в дългове.Предстои ми да ни изгонят от общинското жилище.Спешно продавам бъбрек.ТРЯБВА ДА СПАСЯ ДЕЦАТА СИ!!!
за контакти: ....@abv.bg”

„Здравейте,
Казвам се Стефка и съм почти на 34 год. Нямам деца и не съм семейна. Пиша Ви с най сериозни намерения. Никога не сам боледувала освен от грип и простуди,не съм употребявала наркотици и подобни неща,не сам имала и бъбречни кризи,напълно здрава съм!Готова съм да дам костен мозък,кръв или бъбрека си да се подложа на всички необходими прегледи за да сте сигурни в мен!Аз съм О – група!Няма да Ви лъжа,правя това защото имам спешна нужда от пари!
tel: 0878 /...... С....а Х......а”

Това са някои от обявите, публикувани в Разкрития.ком. Отчаянието на хора, които пращат децата си гладни на училище, предстои да изгубят подслона си, нямат пари да си купят лекарства, ги кара да прибягнат дотам, че да се разделят със собствения си орган и то за не много пари.

По целия свят търговията с органи е забранена. В България трансплантации на бъбрек се правят от 68-ма година. За да продаде някой бъбрека си, парите трябва да се дадат под масата и да се мине през „нравствена комисия” от лекари. Няма как трансплантацията да се получи, ако донорът и получателят не са роднини. За да заобиколят тази пречка, се стига до фиктивни бракове. В Гърция и Австрия донорството без кръвна връзка е позволено, стига донорът да го прави (уж)безвъзмездно. Цената на такава операция върви около 30хил. евро.

Дали това не трябва да се случва и у нас? Не е ли една по-добра „антикризисна” мярка? Сега управниците ни плануват да увеличат ДДС с 2%. Което означава, че цените на всичко, абсолютно всичко, ще скочат с два процента! Докато заплатите намаляват! И тези клети хора, които продават бъбреците си, живеят със семействата си с 300лв., от които 200 са разходи, вече няма да могат да си купят даже хляб и „сирене” от 3лв. килограма!

Все пак, така или иначе, платежоспособните, които имат нужда от трансплантация, ще намерят начин да го направят . Защо да не го направят у нас и болниците да си приберат 60 хиляди лева?

Напоследък предлагането на бъбреци, силно надвишава търсенето у нас. Има почва за организиране на канали за износ на донори и ползването им в чужбина. Не ми се мисли какво става ако отчаяните клетници попаднат в ръцете на онези хора, занимаващи се с търговия на органи. Отишли в Пакистан например, за да продадат единия си бъбрек, дали пък няма да ги разфасоват, и да си раздадат всичко, заедно с живота, безплатно? И дали това е по-добрият вариант, вместо да гледаш как децата ти гладуват?

http://razkritia.com / Yellow Bg

четвъртък, 1 април 2010 г.

Доган срещу Велева - два мръсни морала !


КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ СНИМКИТЕ !


:::

В."Шоу":Валерия Велева и Валя Ахчиева обслужвали Доган по пеньоари !

31 Март 2010

В."Шоу":Валерия Велева и Валя Ахчиева обслужвали Доган по пеньоари !