Internet Jazz Radio Bg Times - Online from USA - 24 / 7

понеделник, 30 ноември 2009 г.

Рапърът Устата обяви Миро Каризмата,който е от турски произход за гей в едно от новите си парчета !

Снимка:http://www.bliasak.bg.

Рапърът Устата обяви Миро Каризмата,който е от турски произход за гей в едно от новите си парчета !

Поп певецът: “Не е истина, това е жалък опит” !

Миро отвръща на гей атаката на Устата !


Бг Таймс

петък, 27 ноември 2009 г.

Дядо Сионий,обвинен в педофилия,кърка та се къса по време на пост !





КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ СНИМКАТА !


Дядо Сионий,обвинен в педофилия,кърка та се къса по време на пост !

Милен Цветков - ИЗРОД !





КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ СНИМКАТА !


Милен Цветков - ИЗРОД !

понеделник, 16 ноември 2009 г.

неделя, 15 ноември 2009 г.

Милен Цветков се чук-чукаше с богати хомосексуалисти !

Милен Цветков - мъжка проститутка и мъжка златотърсачка !

>>>

КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ СНИМКИТЕ !

КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ СНИМКИТЕ !

http://yellowbg.blogspot.com

понеделник, 9 ноември 2009 г.

Преглед на вестни "Контра" - 9 - 15.XI.2009 г. !

Венета Райкова преди 16 години : Мадам "Горещо" пробила като манекенка !

Топжурналистите се плашат взаимно със съд : Война Кеворк - Бареков !
-Наричат се "Бюреков" и "изкукал агент на ДС" !

Йорданка Христова - циганка ?

Калоянчев в инвалидна количка !
-Краката на актьора вече изобщо не го държат !

Новият любовник на Радина !
-Водещата на "По света и у нас" си хвана атлетичния фитнес инструктор Данаил !

Посен Петров прецака Любо Нейков !

Астма мъчи Ани Салич !
-Би Ти Ви водещата има куп други здравословни проблеми !

Васко Кеца : Бил съм и с жени !
-Левчев нарекъл певеца "мръсен п_дераст",когато научил,че спи с дъщеря му Марта !

Галена говори като селянка !
-Ще седна на креватя" и "Подай ми пешкира" в речника на певицата !

Бг Таймс

петък, 6 ноември 2009 г.

Фахрадин Фахрадинов се призна за гей !

ЗВЕЗДАТА ОТ "ИЗВРАТЕНА ЛЮБОВ" ПО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ И "ВИП ДЕНС" СЕ ПОДВИЗАВАЛ В ГЕЙ ЧАТОВЕТЕ КАТО ФЕРГАТА И ФЕРИТОС !

КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ СНИМКИТЕ !





КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ СНИМКИТЕ !

вторник, 3 ноември 2009 г.

понеделник, 2 ноември 2009 г.

На Патрашкова бижутата и отваряли врати,други части от тялото и ги затваряли !

На Патрашкова бижутата и отваряли врати, други части от тялото и ги затваряли !

Октомври 2009

„Бижутата са своеобразна виза. Те отварят врати!", казва директорката на в. „Галерия” Кристина Патрошкова пред askeer.blog.bg За Кристина Патрашкова бижуто винаги е имало по-специална стойност. Затова всяко от тях е съпроводено с много история.

„През април бях в Щатите с Любомир Левчев, който там представяше своя книга. Аз му помагах в превода, правех и различни репортажи. На едно от тези представяния се появи една американска джаз-певица, която се оказа, че не само е пристрастена към бижутата, но и сама прави такива. Тя изработва т. нар. кинетични бижута – в повечето случаи това са висящи обеци, а техният механизъм е такъв, че извършват невероятни движения, когато се поставят на ушите. Често са с някакви разноцветни камъни, които дават и отблясъци. Самата тя беше с такива бижута, а аз й направих комплимент. Певицата дойде на другия ден с един огромен куфар и аз си избрах такива бижута, благодарение на които дори не ме проверяваха по летищата в Америка. Защото когато попаднех на жена, отговаряща за охраната, тя много се впечатляваше от обеците, започваше да ме разпитва за тях, провеждахме един приятен разговор и аз минавах много спокойно. Така се оказва, че бижутата са своеобразна виза. Те отварят врати!“, пише още в публикацията.

Патрашкова отреждала почетно място на бижуто, дори когато е вкъщи. „Главният принцип при избора им е същият, както при избора на дрехи – необходимо е човек да си изработи собствен стил. Аз съм голям враг на унификацията и затова винаги съм се опитвала да подбирам неща, които са извън стандартните.Обичам в бижуто да има и виц. Любими са ми едни обеци във формата на ябълка, която е нахапана, и гривна, от която висят всевъзможни плодове и зеленчуци. Бях разбрала, че тези мотиви нахлуват мощно в модата (това беше миналата или по-миналата година). Положих много усилия, за да си намеря, влизах във всеки магазин за бижута и питах – имате ли чушки, домати. Хората много се смееха, но никъде нямаше. И най-накрая на една алея в Слънчев бряг видях момче, което продаваше точно такива бижута. Взех ги веднага и трябва да отбележа, че правят страхотно впечатление.“

„Страшно се запалих по различни видове – колиета, пръстени, гривни, обикновено от края на XVIII и началото на XIX в. Много се гордея също с римски кръст, който е някъде от III в. Имам пръстен с гема – изображение върху камък - нещо, което е много ценно и много рядко. Така се случи, че в последните години съм неизменно на кинофестивала в Кан. Всички звезди са отрупани с диаманти, злата и рубини, но тези старинни бижута правят и там невероятно впечатление. Може би неслучайно е такъв голям интересът и към Тракийското злато. Освен това съм дълбоко убедена, че всички съвременни най-известни бижутери заимстват идеи от старинните бижута.

Някои от бижутата ги имам от баби, други от антиквариати (в нашите могат да се намерят много добри неща, но човек трябва да е познавач, защото и „ментетата“ не са малко!). Моят съпруг, който е спортен журналист, но се запали по-късно и по картини, дълго време обикаля и накрая намери един такъв златен пръстен – с изображение на детско лице в анфас, което е голяма рядкост. Това е пръстен, който пазя в сейф, защото е наистина много ценен. Аз харесвам мъже с бижута, но предпочитам мъжете да са тези, които ги подаряват. Тези мигове са едни от най-щастливите за една жена!“, реди ценни мисли Патрашкова, която сега се изживява като разследваща журналистика, забележителна единствено с интервюто си с Демби, заведена за ръчичка там, натоварена на трактор.

В медийните среди обаче се шегуват така: бижутата може и да и отварят някои врати, но някои части от тялото и – направо ги затръшват.

Afera.bg / Бг Таймс

Албена Вулева била канена да се върне в "Скат" !




Албена Вулева била канена да се върне в "Скат" !

Шефовете на медията се примолили на журналистката да възроди предаването си "Сигнално жълто",уплашени от падналия рейтинг на кабеларката.Вулева обаче категорично ги порязала."Сега интересите ми са съвсем различни",казала блондинката.

Вестник "Контра",2-8 ноември 2009 г.

Калинка от "Атака" се омъжва за италианец !





Вестник "Контра",2-8 ноември 2009 г.